Naastgelegen parkje ook op de schop

Eerste paal voor nieuwe Naarderheem; ‘Alles loopt op schema’

di 30 apr, 15:30 · leestijd 2 minuten Buurt & Wijk
Met z'n allen wordt de eerste paal 'geslagen'. V.l.n.r.: wethouder Nico Schimmel, bestuurder Wiko Vlasblom, directeur Marco Wisse, Michiel Kok (manager vastgoed) en de twee bewoners van de Bloemenbuurt (mevrouw Kriek en de heer Dijksman).
Met z'n allen wordt de eerste paal 'geslagen'. V.l.n.r.: wethouder Nico Schimmel, bestuurder Wiko Vlasblom, directeur Marco Wisse, Michiel Kok (manager vastgoed) en de twee bewoners van de Bloemenbuurt (mevrouw Kriek en de heer Dijksman). Foto: © Bob Awick

Het slaan van de eerste paal vanmiddag bij het nieuwbouwproject Naarderheem aan de Amersfoortsestraatweg in Naarden was een symbolische, want van de 440 palen zitten er inmiddels al heel wat in de grond. Bovendien worden ze niet geheid, maar geboord. “Dat zorgt voor nauwelijks overlast en gaat bijna geruisloos”, vertelt Marco Wisse, directeur Geriatrische Revalidatiezorg Vivium Zorggroep (GRZ), waaronder Naarderheem valt.

Hoewel zo trots als een pauw op hetgeen eruit de grond gestampt wordt, speelt Wisse het liefst een bescheiden rol. De eer voor dit heugelijke moment ging daarom mede naar Vivium-bestuurder Wiko Vlasblom en wethouder Nico Schimmel én twee bewoners ..