Afbeelding
Foto:

Infrarood Fitness voor een Vitaal, Slank en Flexibel lichaam

Warmte is goed voor ons! Het is beter voor je spieren, gewrichten en het heeft een heilzame werking op je bloedcirculatie, metabolisme en humeur.

Daarom train je bij de SportLounge in Bussum in een door infrarood verwarmde FitnessCabine. Monique Solleveld (57) heeft de trainingsstudio bijna 10 jaar geleden opgezet om een effectieve en verantwoorde manier van trainen te bieden. Monique vertelt erover:

"Gezond en vitaal ouder worden is onze grootste wens. Daarom is voldoende bewegen en gezond eten een belangrijk onderdeel in onze levensstijl. Maar niet iedereen beweegt even makkelijk. Op een bepaalde leeftijd ontstaan er gewrichtsklachten, stijvere spieren en wellicht ben je ook wat zwaarder geworden."

Voor velen voelt trainen in de sportschool hierdoor niet altijd prettig.

"Fitnessen in de warmte biedt een geweldige uitkomst. Door de unieke infraroodstraling in de fitnesscabines worden je spieren warm zodra je in de cabine ligt. Warme spieren zijn soepeler en kunnen meer kracht verdragen. De warmte zorgt ook voor een betere doorbloeding zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Dus veel minder kans op kramp en verzuring. En... vrijwel nooit spierpijn achteraf!"

"Doordat je liggend traint ontstaat er geen overbelasting op de gewrichten. Mensen met rug-, nek-, schouder-, heup- en knieproblemen, eventueel door een reumatische aandoening, kunnen hun spieren op een pijnvrije manier sterker maken. Sterke spieren zorgen voor minder belasting op pijnlijke gewrichten. Klanten geven aan dat na een aantal maanden trainen in de InfraroodCabine gewrichtspijn significant is verminderd."

Persoonlijk met aandacht voor jou!

Door de unieke infraroodstraling in de fitnesscabines worden je spieren warm

"Elke persoon heeft zijn eigen cabine en je traint nooit met meer dan 5 andere personen.  Hierdoor is er veel individuele aandacht voor iedereen."

"Ieder mens is anders en daarom bieden we iedereen een eigen, zorgvuldig afgestemd trainingsschema. Kun je niet op je knieën leunen of op je zij liggen? Geen probleem, ook alleen op je rug kun je al je spieren trainen. Er is altijd een oplossing!"

Afvallen gaat een stuk makkelijker door infrarood

"Ben je onlangs bevallen en wil je weer snel naar je oude maat? Heb je overgangskilo’s of ben je na corona nooit meer op je gewenste gewicht teruggekomen?"

Dan kan Infrarood Fitness een goede oplossing bieden.

"Door infrarood verhoog je je verbranding. Ook kun je trainen op gerichte zones waardoor de spieren op die plek sterker en beter gevormd worden."

"Uiteraard bieden we ook een voedingsmethode. Lekker, makkelijk klaar te maken, zonder honger en goed te combineren met een gezinsleven."

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze unieke fitnessmethode?

"Dan nodig ik je graag uit voor een privé-intake met proefles. We vragen hier een kleine vergoeding voor omdat we ruim de tijd voor je nemen."

"Besluit je lid te worden dan betaal je niets voor de intake en proefles!"

"Het lijkt me geweldig je te mogen ontmoeten bij de SportLounge."

Vitale groet,

Monique Solleveld & Team

Afbeelding