Afbeelding
Foto: © Bob Awick

Stadskompas 1.0 Muiden overhandigd aan burgemeester Ter Heegde

Algemeen

MUIDEN - Hein van der Gun en Hans van der Steen hebben vanmiddag in de 'huiskamer' van Muiden - de Groote Zeesluis - namens de Stadsraad Muiden het document Stadskompas 1.0 overhandigd aan burgemeester Han ter Heegde. "Het was de bedoeling dit aan het college van B en W en raadsleden van Gooise Meren tijdens de raadsvergadering aan te bieden, maar door de coronamaatregelen is dat niet mogelijk", aldus de heren.

Dit Stadskompas 1.0 is tot stand gekomen naar aanleiding van de burgerparticipatie-avonden, waarin de inwoners van Muiden hun mening hebben kunnen geven over diverse onderwerpen zoals, sport en recreatie, mobiliteit, haven en water, verkeer, parkeren en openbaar vervoer, veiligheid en handhaving, leefbaarheid en milieu, toerisme en horeca, verder met de Vesting en de schootsvelden én openbare ruimte. Deze informatie is samengebracht in een ambitie document genaamd Stadskompas 1.0.

Inspireren

"Met dit document wil de Stadsraad de gemeenteraadsleden en het college inspireren in hun uitvoerende taak als volksvertegenwoordigers van Gooise Meren. Er speelt ontzet-tend veel in Muiden en wij realiseren ons dat wij maar een klein onderdeel zijn van het grotere geheel, maar zonder visie of zonder aspiraties zal de samenleving niet verder komen. Laten we juist nu in deze tijd van corona samen optrekken en vooral goed naar elkaar luisteren", aldus Van der Gun en Van der Steen. Het document is te vinden op stadsraadmuiden.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant