Bedrijvengids

Slijterij Overmars

Slijterij Overmars uit Weesp heeft een verscheidenheid aan interessante dranken van over de hele wereld. Wij staan echter het best bekend om onze uitgebreide whisky, gins en jenevers. Natuurlijk  kunt u bij ons ook terecht voor de wijnen van de bekende wijnenhuizen AIX, Bernardus, Salentin, Corette, Miraval, Tarani en vele anderen.

 

Ook hebben wij meer dan 30 wijnen voor minder dan € 5,50 incl. B.T.W.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor smakelijke dranken, maar ook voor uitstekend advies. Wij staan graag met interessante informatie over de producten voor u klaar. Ook nemen wij altijd de tijd om uit te leggen hoe u de producten het beste kunt drinken.

Daarnaast staat bij ons de prijs/kwaliteitverhouding zeer hoog in het vaandel. U kunt bij ons daarom uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen verwachten.

 

Heeft u iets te vieren?
Bestel dan bij ons uw gewenste drankjes, Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een biertap, sta-tafels en het bijbehorende glaswerk Met een van onze biertaps wordt uw feest een succes. U kunt uw eigen biertje tappen dat op de juiste temperatuur is bovendien. Wij verhuren in principe alleen taps in combinatie met het bier en het glaswerk alleen in combinatie met betreffende drank, dit is kosteloos indien alles weer schoon terugkomt.

Bent u benieuwd geworden naar ons uitgebreide assortiment? Neem een kijkje op de website om al onze producten te zien.

Contactgegevens

Slijterij Overmars

Binnenveer 5

1381BT Weesp

Tel 0294-412137

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur