Bedrijvengids

Apotheek Lamberts

Apotheek Lamberts is modern ingericht met de nieuwste robots

Apotheek Lamberts zit sinds november in het medisch centrum De Artsenij en is verbouwd voor de privacy van cliënten. Er staan schermen tussen de balies en door de aangepaste akoestiek kunnen andere cliënten de vraag naar een medicijn niet horen. In de spreekkamer kun je vragen stellen over het geneesmiddel, wordt uitgelegd wat het medicijn voor je kan doen en wat de eventuele bijwerkingen kunnen zijn.

Apotheker dr. Egbert Lamberts is op onderzoek naar diabetes 2 in de zorg en medicijnen gepromoveerd en kan vragen van cliënten over diabetes 2 altijd beantwoorden. In de apotheek is ook een medicijnrobot. Na het invoeren van een recept in de computer gaat de robot naar het medicijn, plakt het etiket erop en valt het geneesmiddel in een vakje. Op deze manier is er meer tijd om voorlichting te geven over het geneesmiddel en vragen te beantwoorden.

Naast de ingang staat een uitgifterobot waar het geneesmiddel 24 uur per dag, zeven dagen in de week opgehaald kan worden met een unieke code die verstuurd wordt via een sms naar je telefoon. Daarnaast is er ook de automatische herhaalservice. Twee weken voordat het geneesmiddel op is, ontvang je een bericht dat het medicijn klaar ligt in de apotheek of uitgifterobot. Als extra service kunnen medicijnen ook gratis thuis bezorgd worden om uitleg te geven over het geneesmiddel als dat nodig is.

Contactgegevens

Apotheek Lamberts

Rembrandtlaan 31A

1213BE Hilversum

Tel 035-624 51 02

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
08.00 - 17.30 uur
Gesloten
Gesloten