Bedrijvengids

Fysio Masters

Bij Fysio Masters kun je terecht voor veel uiteenlopende klachten zoals rug-, nek-, schouder-, heup-, enkel- en kniepijn.

Manueel therapeut en eigenaar Samira Waanders vertelt dat deze klachten veroorzaakt kunnen worden door veroudering, zoals artrose of reuma, maar ook door overbelasting, een verkeerde houding of stress en daardoor kunnen spieren gaan verkrampen. Nek- en rugklachten ontstaan vaak omdat mensen steeds minder bewegen, veel zitten en een stressvoller leven leiden.

Het team van Fysio Masters bestaat uit fysiotherapeuten Cathie Witkamp, Peter Stam, Ron Sjollema, Jan Willem Runhaar, Mirjam Kuip en Luuk van Aller met verschillende specialismen zoals manueel therapeut, handtherapeut en oedeemtherapeut om elke patiënt zo gericht mogelijk te behandelen. Als een patiënt naar de praktijk komt, is er eerst een intakegesprek om te luisteren naar het verhaal en om de oorzaak van de klachten op te sporen zodat die gericht kunnen worden behandeld.

In de praktijk is een breed aanbod in behandelmethoden en behandelapparatuur, zoals manuele therapie en massage om de spieren snel te ontspannen of de dry needling behandelmethode waarbij verkrampingsklachten meteen worden uitgeschakeld. Maar soms blijft het lastig om een klacht op te sporen en dan wordt er gebruik gemaakt de innovatieve Spinal Mouse. Dit is een draadloze scanner die een manueel therapeut van boven naar beneden over de wervelkolom beweegt zodat alle gewrichten in beeld komen. De muis zendt de meetresultaten naar de laptop. Met deze testmethode kan de therapeut precies zien waar de stijve of juist te soepele gedeelten zitten waardoor klachten en pijn kunnen ontstaan. Doordat het meteen zichtbaar is, kunnen rug- en nekklachten heel gericht behandeld worden en zijn patiënten in de regel nog sneller van hun rugklachten af.

Contactgegevens

Fysio Masters

Torenzicht 26 E

3755CC Eemnes

Tel 06-103 43 160

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 – 21.00 uur
08.00 – 21.00 uur
08.00 – 21.00 uur
08.00 – 21.00 uur
08.00 – 21.00 uur
08.00 – 15.00 uur
Gesloten