Bedrijvengids

Koetze Beveiligingstechniek B.V

Koetze Beveiligingstechniek is koploper in beveiliging

Koetze Beveiligingstechniek B.V. installeert alarminstallaties, camerabeveiliging, intercom- en videobewakingssystemen bij particulieren en bedrijven en brandmeldinstallaties bij zorginstellingen, kinderdagverblijven en basisscholen. De kernwaardes van het bedrijf zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Eigenaar Jeroen Koetze legt uit dat als een klant een storing heeft, het dezelfde dag wordt opgelost. Het bedrijf heeft een storingsdienst die zeven dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar is. 

Koetze Beveiligingstechniek B.V. doet ook bouwkundige beveiliging om te controleren welke scharnieren, hekwerken, kozijnen, sloten, deuren en rolluiken het beste kunnen worden aangepast, want inbrekers zien snel waar de zwakke plekken zitten. Je kunt bijvoorbeeld in je voordeur een driepuntsluiting laten installeren of een detectie plaatsen op een kozijn of deur. Als iemand probeert in te breken, gaat er een trilcontact af en daarna meteen het alarm.

Het bedrijf werkt met gecertificeerd hang-en-sluitwerk. Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een onafhankelijke instantie, test het hang-en-sluitwerk op sterkte en duurzaamheid. Als het voldoende inbraakwerend is, kun je een, twee of drie sterren krijgen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. Het beste is om te gaan voor drie sterren, want dan is de woning of bedrijfspand extra beveiligd.

Het bedrijf werkt ook met Kiwa NCP, een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of het bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Met een certificaat van Kiwa NCP ben je gegarandeerd van een goed systeem dat ook voldoet aan de eisen van verzekeraars. In 't Gooi is een zeer hoog inbraakpercentage en dan vooral in de donkere maanden. Jeroen zijn advies is dan ook als je niet zeker weet of je woning goed beveiligd is om contact op te nemen, want een inbraak kan heel traumatisch zijn.

Contactgegevens

Koetze Beveiligingstechniek B.V

Ambachtsweg 53

1271AL Huizen

Tel 035 - 525 80 55

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
Gesloten
Gesloten