Foto:

Themaochtend over Dior door kunsthistorica Diana Kostman in bibliotheek Bussum

  Buurt / wijk

BUSSUM - In Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum vindt vrijdag 18 september van 10.00 tot 12.00 uur een themaochtend plaats. Kunsthistorica Diana Kostman vertelt in woord en beeld over de invloed van ontwerper Dior. 

Ook zijn modehuis en uiteraard de in 1947 door hem geïntroduceerde New Look komen aan de orde.
Dat de ontwerpen van Dior tot de verbeelding spreken blijkt wel uit de vorig jaar in het Victoria & Albert Museum (Londen) georganiseerde tentoonstelling DIOR Designer of Dreams. In zeer korte tijd waren alle toegangsbewijzen voor deze tentoonstelling uitverkocht.

Vooraf aanmelden 

“In verband met COVID-19 en de 1,5 meter afstand die we tot elkaar moeten bewaren, is er een maximum aantal bezoekers dat we kunnen ontvangen per themaochtend”, vertelt Bapke Wiebols, programmaker bij de bibliotheek. “Daarom is het aanmelden voor de themaochtend verplicht. Aanmelden kan online via onze website www.bibliotheekgooienmeer.nl, aan de balie van de vestiging of telefonisch via nummer 085-2085418. De medewerkers van de bibliotheek noteren je naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat zij je per mail een bevestiging van aanmelden kunnen sturen. Deze bevestiging is je entreebewijs voor de themaochtend.”

Meer berichten