Afbeelding
Foto: Bart van Leersum

Buschauffeurs in Gooi en Vechtstreek staken: houd rekening met uitval bussen

Buurt / wijk

REGIO - Busreizigers in ‘t Gooi moeten er dinsdag rekening mee houden dat er geen of nauwelijks bussen tijden. Vakbond FNV heeft voor dinsdag 28 juni een 24-uurs OV-staking aangekondigd in de regio Gooi & Vechtstreek.

Deze staking is van dinsdag 5.00 topt woensdag 5.00 uur en heeft gevolgen voor de dienstverlening, meldt Transdev op de eigen website. “Deze eendaagse actie gaat waarschijnlijk hinder opleveren voor (groepen) reizigers. Op dit moment is de exacte omvang van de hinder echter nog niet duidelijk.”

De werkgevers en bonden in het streekvervoer zijn al enige tijd aan het onderhandelen over een nieuwe CAO. De werkgevers hebben op 4 februari een eindbod aan de vakbonden CNV Vakmensen en FNV voorgelegd. De leden van CNV Vakmensen hebben met dat eindbod ingestemd. FNV heeft niet ingestemd en voert actie, waarbij ze regionale 24-uursstakingen houden. 

Voor dinsdag 28 juni is een 24-uurs staking aangekondigd in de ov-regio Gooi & Vechtstreek. Het advies aan reizigers is daarom dinsdag de website van en social mediakanalen van Transdev in de gaten te houden. 

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:16
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:48
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief