Tijdens een eerdere filmvertoning in de tuin van de Tindalvilla.
Tijdens een eerdere filmvertoning in de tuin van de Tindalvilla. Archieffoto: Bob Awick

Bruisende romance ‘Licorice Pizza’ draait bij Tindalvilla tijdens opening Bussum Cultureel

Cultureel

BUSSUM - De film Licorice Pizza is vrijdagavond 16 september te zien in de tuin van de Tindalvilla. Hiermee wordt het weekend van Bussum Cultureel op traditionele wijze geopend.

Licorice Pizza is een ijzersterke coming-of-age film van meesterregisseur Paul Thomas Anderson (Magnolia en Phantom Thread), waarin de 16-jarige Gary Valentine als een blok valt voor de 25-jarige Alana Kane, de assistente van de schoolfotograaf. Licorice Pizza is een heerlijk bruisende romance, maar ook een nostalgische terugblik op het Los Angeles van de jaren 70.

Op zondag 18 september organiseert Filmhuis Bussum samen met FIER (voorheen Vernissage) een speciale peuterbios op Fort Werk IV. Voor de allerkleinsten is er een doorlopende filmvoorstelling van ‘Buurman en Buurman: Bakken en Grillen’ in de speciaal voor deze zondag gecreëerde mini-bioscoop in de Poterne: de ondergrondse gang van het Fort Werk IV. Ouders en grootouders kunnen ondertussen een kijkje nemen op de Art Fair in, op en rond het fort. De toegang is gratis.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant