Afbeelding
Foto: PR

Avondvierdaagse Bussum/Naarden in laatste dagen van maand mei

Evenementen

BUSSUM/NAARDEN - De organisatie van de Avondvierdaagse Bussum/Naarden heeft de inschrijving voor de lokale wandeltocht, die plaatsvindt van 27 tot en met 30 mei, geopend. 

“Meer dan 150.000 kinderen hebben deze avondvierdaagse al gelopen, naast de volwassenen die deze ook individueel lopen”, vertelt secretaris Marion Prins. “Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. Ook dit jaar wordt er gewandeld door de prachtige omgeving van het Gooi.”

Net als ieder jaar wordt de vierde dag feestelijk afgesloten. Diverse muziekkorpsen begeleiden de lopers. “Als organisatie rekenen wij er op dat er veel ouders en andere enthousiastelingen langs de looproute staan om de stoet met lopers aan te moedigen.” De route van de laatste avond loopt vanaf de Nieuwe ’s-Gravelandseweg, de Lindenlaan op, via de Spiegelstraat, naar de Iepenlaan, naar de Plaggenweg, via zorgcentrum De Zandzee weer de Iepenlaan om daarna terug te keren op het grote parkeerterrein bij sportcentrum De Zandzee.

Deelname aan de wandeltocht kost 7 euro persoon voor early birds (tot 27 april). Aanmelden kan via a4d-bussum-naarden.nl. Prins: “Voor scholen zien wij graag de aanmelding als groep en niet als individu.” Wie na 27 april besluit tóch mee te doen, kan zich op de eerste avond van de avondvierdaagse aanmelden bij Sportcentrum De Zandzee aan de Struikheiweg 14 in Bussum. Kosten bedragen dan 8,50 euro.

Uit de krant