Afbeelding
Foto: Bob Awick
Video

Burgemeester Ter Heegde: 'Erg tevreden over eerste jaar'

Politiek

GOOISE MEREN - Burgemeester Han ter Heegde houdt een tevreden gevoel over aan z'n eerste jaar als burgemeester van Gooise Meren. Dat zegt de burgemeester in het eindejaarsgesprek met BussumsNieuws en GooiTV.

De burgemeester laat weten tot nu toe geen seconde spijt te hebben gehad van zijn overgang van Heerhugowaard naar Gooise Meren. "Ik ben heel gelukkig hier. En ik hoop dat de mensen gelukkig met mij zijn. Het is goed dat ik dit heb gedaan en ik hoop hier nog vele jaren te blijven."

Ter Heegde stelt verder dat hij na een jaar goed ingeburgerd is. "Het helpt natuurlijk goed mee als je hier meteen komt wonen. Daarnaast ga ik overal op de fiets heen en wordt ik onderweg heel vaak aangesproken, of bijvoorbeeld in de supermarkt. Dat helpt allemaal erg mee."

De burgemeester bespreekt verder de hoofdpunten van Gooise Meren van het afgelopen jaar. Onder meer over de zedenzaak op de kinderdagverblijf van Bussum en de grote branden aan het Naardermeer. "Dat heeft me erg aangegrepen", zegt de burgemeester daarover.

Uit de krant