Afbeelding

Tips voor de perfecte inrichting van jouw bedrijfsbus

Advertorial

Gaan jouw werknemers ook elke dag de weg op in een bedrijfsbus of zit je zelf achter het stuur van zo’n bedrijfswagen? Bedrijfsbussen bieden veel ruimte en zijn voor verschillende doeleinden inzetbaar. Bestaat jouw wagenpark uit werkplaatsen op wielen of gebruik je de bedrijfsbus als koelwagen of voor het vervoer van bomen en planten? Zelfs voor rolstoelvervoer worden bedrijfsbussen ingezet. De inrichting van de bus is afhankelijk van het doel waarvoor je de wagen inzet. Ben je opzoek naar een bedrijfswagen van Renault? Voor allerlei doeleinden vind je een passende Renault Trafic occasion.

Waarvoor gebruik je je bedrijfswagen?

Bij de aanschaf van een bedrijfsbus hou je rekening met het doel waarvoor je de occasion gaat gebruiken. Een schilder stelt anders eisen aan een bedrijfsbus dan een hovenier of een bouwvakker. Ga je dagelijks met meerdere collega’s de weg op? Kies dan voor een wagen met een dubbele cabine. Als je lange materialen vervoert zoals bijvoorbeeld een ladder of lange bouwmaterialen passen deze materialen wellicht niet in een bus met een standaard afmeting. Een verlengde bus is een betere optie. Zo voorkom je dat de wagen straks in de praktijk niet te gebruiken is voor het doel waarvoor je het hebt aangeschaft.

Zorg voor overzicht

Als je bedrijfswagen overzichtelijk is ingericht maakt dat het werken een stuk makkelijker. Je zoekt je niet een ongeluk naar die ene kabel en je weet het juiste gereedschap meteen te vinden. Heb je veel kleine materialen dan is een dubbele laadvloer heel praktisch. Zo’n dubbele laadvloer kan uitgeschoven worden en overzichtelijk worden verdeeld in vakken zodat je snel bij je kleine materiaal kan. Ook voor lange materialen zoals een ladder is zo’n laadvloer heel praktisch. Functioneert jouw bedrijfswagen als werkplaats op locatie? Je moet voldoende ruimte hebben om ook in je wagen te kunnen werken en met een speciaal wandsysteem kan je de zijwanden gebruiken om je gereedschap op te hangen. Je bedrijfswagen is het visitekaartje van het bedrijf en klanten werpen vast een nieuwsgierige blik naar binnen. Door jouw bedrijfsbus overzichtelijk in te richten ziet het er altijd netjes uit.

Veiligheid voor alles

Veel bedrijfbussen zijn zwaar beladen en dat maakt het vervoer niet altijd veilig. Een doordachte inrichting zorgt voor een goede verdeling van het gewicht waardoor je een stuk veiliger rijdt. Ook het zekeren van je grote en kleine materialen zorgt voor meer veiligheid.
Laat je bij de aanschaf van een bedrijfswagen adviseren door de expert zodat jouw occasion voldoet aan al jouw wensen én je veilig de weg op kan.

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:48
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Afbeelding
BIJ ANDREAS trapt seizoen af met Schumann, Schubert en Stravinsky Cultureel 24 sep, 16:42
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief