Afbeelding
Foto: Schwarzwald Rijssen

De Feestlocatie van Nederland, Het Schwarzwald Rijssen!

Advertorial

Bent u op zoek naar de locatie voor een origineel bedrijfsuitje of jubileumfeest in Oost-Nederland? Dan bent u bij het Schwarzwald Rijssen aan het juiste adres! Het Schwarzwald is namelijk dé feestlocatie. Zij bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagde dag met collega’s; vriendelijk personeel, een goed bereikbare locatie, een uitgebreid activiteitenaanbod en sfeervolle feestzalen.

Het Schwarzwald heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten.
Neem bijvoorbeeld de kever puzzeltour. Al rijdend in de nostalgische kever ontdekt u met behulp van fotokaarten de mooie Twentse omgeving. Daarnaast is het bedoeling zo goed mogelijk de vragen te beantwoorden. Welke groep wordt de winnaar van de kever puzzeltour?

Gaat uw voorkeur liever uit naar een spannende escaperoom? Kies één van onze unieke 3 thema’s; in het Wilde Westen ontsnap je mét het goud, als échte bandieten! In de Tweede Wereldoorlog room maak je de V1 installatie onschadelijk, en in onze Maffia Rooms ontrafel je het maffia-netwerk. Zijn jullie de intelligente deelnemers die ontsnappen?

Andere gave activiteiten die het Schwarzwald aanbiedt zijn: segway clinic, buggy rijden en een anti-slipcursus.

Als avondprogramma adviseren we u de interactieve pubquiz. Dat is namelijk 100% feestgarantie. Onze ervaren DJ entertainer maakt een feest van waar men nog lang over zal praten.

Kortom wacht niet langer maar reserveer nu een arrangement via onze site of vraag een offerte aan.

Het Schwarzwald activiteitencentrum
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen

Uit de krant