Omrijden met de auto.
Omrijden met de auto. (Foto: Nadine Biegstraaten)

Flink omrijden nu N524 tussen Bussum en Hilversum dicht is

BUSSUM - De provincie is druk bezig met werkzaamheden aan de Naarderweg/Bussumergrindweg (N524). Later volgt ook nog de Franse Kampweg (N236). Verkeer kan hier nog tot en met 8 november hinder van ondervinden.

Het verkeer, tussen Bussum en het Mediapark zal een flinke omweg moeten nemen. Het is dus goed opletten, want de omleiding gaat via de Ceintuurbaan en A1 of via het Noordereinde in 's Graveland. 

De provincie heeft het werk opgedeeld in verschillende fases. De eerste fase zit er inmiddels op. Fase twee is gestart en fase drie start op 1 november.

Fase twee = afsluiting N524
De Naarderweg / Bussumergrindweg is tot vrijdag 1 november 17.00 uur afgesloten tussen de kruising bij de Bussumse Watertoren tot en met de kruising bij 't Pandje (Mediapark). Het verkeer wordt door verkeersregelaars begeleid. 

Onderstaand een kaartje van de omleidingsroutes. Autoverkeer komend vanuit het centrum van Bussum richting Hilversum (en vice versa) wordt omgeleid via de Ceintuurbaan, Amersfoorstestraatweg, A1 en Hilversumseweg bij La Place.

Onderstaand kaartje van de provincie bevat een storende fout: waar 's Graveland staat moet Hilversum staan.

Fase 2 afsluiting N524

Fase 3: Afsluiting N524 en kruising bij Bussumse Watertoren
De Naarderweg/Bussumergrindweg en het kruispunt bij de Bussumse Watertoren is van vrijdag 1 november 17.00 uur tot maandag 4 november 5.00 uur afgesloten voor het verkeer vanuit beide richtingen.

Onderstaand een kaartje van de omleidingsroutes. Autoverkeer komende vanuit het centrum van Bussum richting Hilversum (en vice versa) wordt omgeleid via de Ceintuurbaan, Amersfoortsestraatweg, A1 en Hilversumseweg (groene route). 

Autoverkeer komende vanuit Bussum/Hilversum richting Weesp en 's-Graveland wordt omgeleid door het centrum van Bussum en de Hilversumse Meent. Vanaf daar kan er verder gereden worden naar 's-Graveland/Hilversum en/of Weesp. (paarse route).

fase 3

Fase 4: Afrondende werkzaamheden
Er zijn van maandag 4 november 5.00 uur tot vrijdag 8 november 17.00 uur versmalde en verminderd aantal rijstroken beschikbaar en er geldt een snelheidsverlaging op de Naarderweg/Bussumergrindweg.

Fietsers en voetgangers
Het fietspad wordt op dit moment niet meegenomen in de werkzaamheden. Het fietspad is opgenomen in een fietsprogramma, waarbij onderzoek wordt gedaan naar alle fietspaden en welk onderhoud nodig is. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de omleidingsroute over de Bussumergrindweg via Trompenberg (Hilversum)

Meer berichten