Foto: Frits Vd Berg

Wie stuurt postbode Cees een kaartje?

NAARDEN In Huize Godelinde woont voormalig postbode Cees. Zijn mantelzorgster Bep Goris leek het wel een leuk idee wanneer mensen de moeite zouden nemen om hem een kaartje te sturen.

Bep en Cees kennen elkaar via de bridge. Bep raakte bevriend met Cees en zijn vrouw Ria en geregeld gingen ze op gezellige uitjes. Toen Ria kwam te overlijden, beloofde Bep voor Cees te zorgen. En dat doet ze nog altijd. 

Godelinde
Recentelijk verhuisde de voormalige postbode naar Huize Godelinde -waar hij het overigens erg naar zijn zin heeft- en daar ontstond het idee om een kaartje aan de postbode te sturen. Bep besluit een oproepje te doen op Facebook.

Post
"Hij heeft altijd post bezorgd door heel Bussum en Naar4den. Hij kent ieder straatje uit zijn hoofd en is dat zeker niet vergeten. Cees heeft niet veel familie en ook gebruikt hij geen Facebook of e-mail. Hoe leuk is het als de mensen hem eens een kaartje sturen?" Wat volgde was een eerste oproep voor leuke postkaarten, eerst op Facebook en daarna op GooiTV. Zodoende kwamen de eerste kaarten al binnen. Op de keukentafel heeft Cees nu 35 kaartjes staan en meer kaarten zijn uiteraard welkom.

Stuur een kaartje
Wie de 87-jarige postbode een blijde boodschap wil sturen kan een kaart adresseren aan Cees Koelink, Huize Godelinde, Jozef Israelslaan 1, 1401 CM in Bussum.

GooiTV ging op bezoek bij voormalig postbode Cees. Bekijk hieronder het item.
Meer berichten