Partnerbijdrage

Ontdek de vele voordelen van autodelen

Voor elke gelegenheid een andere betaalbare auto en daarnaast ook nog milieubewust? Klinkt te goed om waar te zijn en toch is er een duidelijke trend gaande. Het gaat hier om de trend van het autodelen. Wat zijn de voordelen hiervan? Je leest het in dit artikel.

Financiële voordelen

Het hebben van een auto brengt vele kostenposten met zich mee. Denk aan onderhoud, maar ook aan schades, parkeervergunningen en boetes. Als een auto niet veel gebruikt wordt, kan het aanbieden van een auto op een platform zoals SnappCar financieel voordeel bieden. Een particulier kan dan, volledig verzekerd, jouw auto huren. Hiermee verdien je iets op de momenten dat je je auto zelf niet gebruikt. 

Heb je zelf geen auto? Of heb je wel een auto maar heb je af en toe een tweede auto nodig? Dan kan een auto huren via een platform zoals SnappCar voordeel bieden. Volledig verzekerd huur je dan voordelig een auto. Van busjes tot stadsauto’s. Voor elke gelegenheid vind je een auto bij jou in de buurt.

Voordelen voor het milieu

In Nederland staat gemiddeld 8 miljoen auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil. Deze auto’s nemen samen ontzettend veel plek in beslag. Door het delen van auto’s zijn er in totaal minder auto’s nodig waardoor we meer leefruimte hiervoor terug krijgen. Daarnaast zorgt het delen van auto’s ook nog voor minder uitstoot van CO2! 

Deelauto’s bij jou in de buurt

Op SnappCar kun je snel zien welke auto’s bij jou in de buurt klaarstaan om gehuurd te worden. Heb je in de buurt niet direct de auto die je zoekt? Kijk dan eens voor een auto huren in Amsterdam. Deelauto’s beleven door de drukte in Amsterdam een enorme opmars. Hier vind je dat ook direct een auto die bij jou past.

Meer berichten