Het is druk in de supermarkten; wcpapier, vlees, groente in blik en zeep vliegen de schappen uit

GOOISE MEREN - Toiletpapier. Dat is met afstand het product dat momenteel het snelst de schappen bij de supermarkten verlaat. In alle supermarkten gaat het hard. Maar niet alleen wcpapier, ook handzeep is niet aan te slepen. 

File op de parkeerplaats bij de AH aan de Amersfoortsestraatweg in Naarden en lege schappen. Geen vlees of groente in blik meer te krijgen. Dit kan ook te maken hebben met de aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Ook de Nettorama Bussum bevestigt dat het flink druk is. 

Gekkenhuis is het bij de Spar in Muiderberg, maar daar houden ze wel van wat drukte. Spar Muiderberg: "We hebben nog voldoende in huis en we krijgen morgen weer een hele berg nieuwe voorraad binnen. We zien dat ook de aardappelen en potjes groente hard gaan. En paracetamol. Normaal verkopen we 100 doosjes in een week, nu in een dag. Dat wordt dinsdag pas weer geleverd. Verder vragen we de mensen te pinnen en hebben we voor de kassamedewerkers desinfecterende handgel beschikbaar." De Albert Heijn aan de Veerstraat wil niet reageren op de drukte en verwijst voor de communicatie naar het hoofdkantoor. 

Meer berichten