Muiderslot Bovenaanzicht
Muiderslot Bovenaanzicht (Foto: archief Muiderslot)

Op weg naar één marketingorganisatie voor heel Gooise Meren

MUIDEN/MUIDERBERG - Eén organisatie op het gebied van marketing en promotie voor heel Gooise Meren. Daarover wordt op dit moment volop nagedacht. Ondernemers, inwoners en organisatoren van evenementen kunnen meedenken via deelname aan een enquête.

Het mooiste kasteel van Nederland, een spannend eiland, mooie meren, een strand, een Kerk aan Zee, een stervormige vestingstad en een levendig winkelgebied. Dát is Gooise Meren. Er is hier ontzettend veel te zien, én te beleven! Originele evenementen, uitgebreide horeca en podium-, foto- en schilderkunst. Maar nog niet altijd even zichtbaar of duidelijk. Daarom onderzoekt de gemeente de mogelijkheid van 1 marketingorganisatie voor heel Gooise Meren.

Samen optrekken biedt kansen

Door krachten te bundelen kan Gooise Meren aantrekkelijker op de kaart worden gezet. En dat biedt kansen: om er te ondernemen, te wonen, te recreëren en Gooise Meren te bezoeken. Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum trekken samen op, delen kennis en kunde én hun culturele schatkist. Belangrijk voor de toekomst, maar ook in deze periode. Veel Nederlanders beginnen immers te beseffen dat er ook in eigen land veel te ontdekken valt. En dat geldt zeker ook voor Gooise Meren.

Vul de vragenlijst in!

Meedenken? Vul dan nu (tot vrijdag 19 juni 2020 ) de online enquête over de marketingorganisatie voor Gooise Meren in. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten.

Meer berichten