Foto: PR

Met bubbels luisteren naar jazzconcert in Grote Kerk Naarden

NAARDEN - In de Grote Kerk van Naarden geeft jazzpianist Michiel Borstlap op 1 september een intiem én coronaproof optreden, dat slechts toegankelijk is voor honderd man. Met een glas champagne in de hand en een heerlijk hapje van masterchef Peter Lute kunnen bezoekers een uur lang genieten van een geweldig optreden. Er zijn twee uitvoeringen; om 17.30 uur en 20.30 uur.

De maatregelen rondom COVID-19 scheppen naast verplichtingen ook kansen, stelt Arjan Ribbe van reclamebureau HUNT. “Door alle beperkingen hebben artiesten veel minder om handen. Terwijl consumenten iets flexibeler zijn in het besteden van hun tijd en wel behoefte hebben aan vermaak.”

Intens

Onder de naam Bubbels & Kippenvel hoopt het bureau een serie memorabele optredens te organiseren die niet alleen uitblinken door het optreden. “De naam zegt het al, we gaan er alles aan doen om de ervaringen zo intens te maken, dat alle gasten minimaal één keer kippenvel krijgen”, aldus Ribbe.

Exclusief inclusief

Een kaartje á 65 euro voor Bubbels & Kippenvel is goed voor een plek in de kerk en voor een lekker drankje met bites. Voor de bubbels wordt samengewerkt met champagnehuis HATT et SÖNER, de culinaire invulling wordt verzorgd door masterchef Peter Lute. Artiesten wisselen per editie, maar zullen altijd een intiem en uniek optreden geven, waarbij interactie mogelijk is.

Weet je of ken je een artiest die je graag in de serie ziet schitteren? Stuur een mail naar info@bubbelsenkippenvel.nl.

Meer berichten