Afbeelding
Foto: Google Streetview

Themaochtend over hypnotherapie door Marly Mertens in bibliotheek Bussum

Algemeen

BUSSUM - De themaochtend op vrijdag 2 oktober (10.00 tot 12.00 uur) in Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum staat in het teken van ‘hypnotherapie’. Marly Mertens van Hypnotherapie ‘t Gooi weet er alles van.

Mertens legt uit wat hypnose is en vertelt de fabels en feiten van hypnose, de geschiedenis, het verschillen tussen hypnose en hypnotherapie en over de verschillende toepassingen (ook in de medische wereld). Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een lichte trance te zijn? Meld je dan aan voor deze bijzondere ochtend. In verband met COVID-19 en de 1,5 meter afstand die we tot elkaar moeten bewaren, is een maximum aantal bezoekers dat de bibliotheek kan ontvangen per themaochtend. Daarom is het aanmelden voor de themaochtend verplicht. Aanmelden kan online via www.bibliotheekgooienmeer.nl, aan de balie van de vestiging of telefonisch 085-2085418. De medewerkers van de bibliotheek noteren naam, e-mailadres en telefoonnummer. Een bevestiging van deelname volgt via de e-mail. Dat is ook tevens het entreebewijs.

Uit de krant