Afbeelding
Foto: SKBNM

Kerstfeest in mei bij Kindcentrum ‘t Mouwtje voor medewerkers

Algemeen

BUSSUM - Vorige week was het kerst in Bussum, en wel op het plein van Kindcentrum ’t Mouwtje. Daar vierden SKBNM-medewerkers hun ‘uitgestelde Kerstfeest’.

Kinderopvangorganisatie SKBNM trakteerde al haar medewerkers op het ‘uitgestelde kerstfeest’. In december 2021 kon het jaarlijkse kerstfeest van SKBNM voor de tweede keer op rij niet doorgaan vanwege de corona lockdown. De belofte werd toen al gedaan om dit feest zo snel mogelijk in te halen.

Die belofte werd op vrijdag 13 mei ingelost. Het plein van ’t Mouwtje werd opgetuigd met kerstbomen en kerstkransen, en een levensgrote opblaas-kerstman. SKBNM’ers werden verwelkomd door kerstelfen met glühwein en warme chocomel. Het feest werd afgesloten met de hit ‘Happy NewYear’ van Abba en medewerkers vertrokken met een flesje champagne, sterretjes en een ‘gelukkig nieuwjaar’.

“Super leuk, het was een geslaagd feest, we hebben veel enthousiaste reacties en bedankjes gekregen”, vertellen de organisatoren van SKBNM feest ons. Het was overigens de eerste keer dat ze Kerst inhaalden. “In de eerste lockdown hebben we een digitale invulling gegeven aan ons gebruikelijke kerstfeest, maar nu vonden we het hoog tijd weer bij elkaar te komen en de gemiste gezelligheid goed in te halen.” Op de vraag of de medewerkers het niet warm hadden in de kerstpakken in mei, antwoordt de organisatie lachend: “Nee hoor, het waren geen dikke pakken dus dat was te doen!”

Op een vrijdagavond in mei werden de feestdagen van december dus nog eventjes overgedaan. Voor herhaling vatbaar, zeiden verschillende SKBNM’ers. “Heerlijk, zo’n gezellig kerstfeest op een warme voorjaarsavond. Kunnen we het niet altijd zo doen?”

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:09
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Logo
Afbeelding
Drie GDP-moties bij behandeling Jaarstukken 2021 Jelmer Kruijt kan bijna juichen; na drie jaar krijgt vlag-motie eindelijk steun Politiek 30 jun, 08:00
Afbeelding
Overval op Nettorama Bussum Politie 29 jun, 20:05
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief