Wethouder Geert-Jan Hendriks en projectleider Saba Eshaq openen officieel het eerste Glasvezel Informatiepunt van Gooise Meren.
Wethouder Geert-Jan Hendriks en projectleider Saba Eshaq openen officieel het eerste Glasvezel Informatiepunt van Gooise Meren. Foto: PR

Wethouder Geert-Jan Hendriks opent Glasvezel Informatiepunt in Naarden-Vesting

Algemeen

NAARDEN - Het Glasvezel Informatiepunt in Naarden-Vesting is geopend door wethouder Geert-Jan Hendriks van de gemeente Gooise Meren en Saba Eshaq, projectleider DELTA Netwerk. 

Gigasnel en stabiel internet voor Gooise Meren De glasvezelcampagne van DELTA Netwerk is op 5 september j.l. van start gegaan in de gemeente Gooise Meren. Als 20 procent van de inwoners van Naarden, Muiden en Muiderberg vóór 24 november 2022 ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk én een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Wethouder Geert-Jan Hendriks over de aanleg van glasvezel in de gemeente: “In de coronatijd hebben we gemerkt hoe belangrijk het is om een goed digitaal netwerk te hebben. Ik ben daarom blij dat DELTA Netwerk nu de kans biedt aan de inwoners van Gooise Meren om gebruik te maken van een glasvezelnetwerk. Bussum had al een glasvezelaansluiting, maar het is mooi dat straks ook inwoners van Naarden, Muiden en Muiderberg deze mogelijkheid zullen hebben.”

Het Glasvezel Informatiepunt aan de Cattenhaghestraat 14 is een speciaal ingerichte ‘winkel’ waar alle inwoners van Gooise Meren terecht kunnen met al hun vragen over glasvezel, of om een abonnement af te sluiten. De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Informatie-avonden

Naast het Glasvezel Informatiepunt in Naarden-Vesting wordt binnenkort een tweede vestiging geopend in Muiderberg. Meer informatie daarover zal bekend gemaakt worden via de website www.deltanetwerk.nl/gooise-meren. Op de website deltanetwerk.nl/gooise-meren is alle informatie te vinden over de voortgang van de glasvezelcampagne in de gemeente. Daarnaast organiseert DELTA Netwerk meerdere informatieavonden op: maandag 19 en dinsdag 27 september in de Grote Kerk Naarden (ingang via achterzijde) en dinsdag 20 en donderdag 29 september in de Grote Kerk Muiden. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start de presentatie. Vooraf aanmelden is niet nodig.

DELTA Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het bedrijf zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en heeft de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot haar razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA. En daar komen iedere maand nog zo’n 30.000 adressen bij. Op naar twee miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet. Kijk voor meer informatie op deltanetwerk.nl.

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
‘Scandinavische Wintersprookjes’ in Grote Kerk van Naarden Cultureel 2 dec, 15:00
Afbeelding
Huisarts bereiken in Noord-Holland kost je gemiddeld twaalf minuten Zorg 2 dec, 14:30
Logo
Afbeelding
Afscheidsinterview Alexander Luijten ‘Ik ben positief en gerust; er komen hele goede nieuwe wethouders’ Politiek 2 dec, 14:30
Afbeelding
Dertien verenigingen uit Gooise Meren droegen bij aan dit succes Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: 12,8 miljoen. Algemeen 2 dec, 13:00
Afbeelding
Installatie nieuwe wethouders; college weer compleet Politiek 2 dec, 10:33
Afbeelding
Positieve reacties op woningbouwplan Emmalocaties Buurt & wijk 2 dec, 10:00
Afbeelding
Luc Runderkamp uit Muiderberg opnieuw in finale Ouderen Songfestival video 2 dec, 09:00
Logo
Afbeelding
Gratis voedingsinloopspreekuren ‘Vaak denkt men dat als ze regelmatig groenten en fruit eten dat ze dan gezond bezig zijn’ Zorg 2 dec, 08:00
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief