Het MuiderNieuws werkt samen met lokale winkeliers aan het ‘Grote Cadeau magazine’, dat woensdag 25 november verschijnt.
Het MuiderNieuws werkt samen met lokale winkeliers aan het ‘Grote Cadeau magazine’, dat woensdag 25 november verschijnt. Foto: Enter Media

Thuis funshoppen met het ‘Grote Cadeau magazine’ van lokale winkeliers

B2b

MUIDEN - De winkels afstruinen op zoek naar het perfecte cadeautje voor in de zak of onder de boom; de één vind het heerlijk, de ander krijgt er decemberstress van. Dat laatste is dit jaar niet nodig, want het WeesperNieuws en het MuiderNieuws werken samen met lokale winkeliers aan het ‘Grote Cadeau magazine’, dat woensdag 25 november verschijnt. 

Shoppen, dat is wel een beetje een dingetje in deze gekke tijd. En funshoppen al helemaal. Aan de andere kant hebben de lokale winkeliers de omzet hard nodig, want het is sinds maart een stuk stiller in veel winkels. En dan staan ook de feestdagen nog voor de deur. Hoe gaan we dat doen? 

De verwachting is dat mensen vanwege corona extra willen uitpakken met mooie (kerst)spullen voor in en om het huis. Nu we de wintertijd zijn ingegaan en zoveel thuis zijn, kan het daar maar beter gezellig zijn. Ook wordt er voorspeld dat er flink wat cadeautjes ingeslagen gaan worden, om dierbaren mee te verrassen en verwennen nu grotere familiediners  en -brunches waarschijnlijk niet door kunnen gaan. 

Koop lokaal
De koeriersdiensten zullen vanaf eind november vast weer af en aan rijden met pakjes van de grote webshops. Maar als we alle mooie winkels in Muiden en Weesp willen behouden, is het aan te raden de inkopen voor de feestdagen zoveel mogelijk lokaal te doen. Met het gratis cadeaumagazine dat woensdag 25 november samen met het MuiderNieuws en WeesperNieuws op de mat valt, kunnen lezers inspiratie opdoen voor grote en kleine cadeaus, decoraties en lekkere hapjes. Lekker op de bank met een dekentje en een kop thee, hoe coronaproof wil je het hebben? Alles is huis halen, kan vervolgens veel gerichter en dus veiliger gebeuren en daarbij bezorgen diverse lokale winkels aan huis.

Black Friday
De ondernemers zijn enthousiast over het magazine en zijn druk bezig met uitdokteren welke producten zij in de spotlights willen zetten. De cadeaugids wordt gecombineerd met een Black Friday-actie: in de krant van 25 november vinden de lezers ook nog eens waardebonnen voor mooie aanbiedingen rond de uit Amerika overgewaaide koopjesdag. Black Friday, op vrijdag 27 november, is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving. Die vrijdag hebben de meeste werknemers daar vrij en gaan dan massaal inkopen doen voor Kerst. Winkels zijn daarop in gaan spelen met aanbiedingen en inmiddels is Black Friday een wereldwijd fenomeen.

Om de cadeaugids en de Black Friday-bonnen te ontvangen, hoef je niets te doen. Die worden in de laatste week van november samen met de krant aan huis verspreid in Muiden (inclusief De krijgsman), Weesp, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Driemond. 

Winkeliers/ondernemers die nog willen aanhaken, kunnen contact opnemen met Myrna Meulenkanmp - Bos via myrna@entermedia.nl of 06-11002679.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Huisartsen uit Gooise Meren strijdbaar op Malieveld Het is vijf voor twaalf voor huisartsen: ‘We willen nu meer tijd voor onze patiënten’ Zorg 5 jul, 15:00
Logo
Afbeelding
Toch gaat driekwart van ANWB-leden zeker op vakantie Nederlandse vakantieganger speelt in op huidige onzekerheden Algemeen 5 jul, 14:00
Afbeelding
Comeniusschool gaat ‘eco’ en wil ‘groene vlag’ behalen Algemeen 5 jul, 12:05
Afbeelding
Juliana Dalton behaalt zesde plaats op NK Algemeen 5 jul, 11:35
Afbeelding
HCAW blijft in spoor Amsterdam en Neptunus Sport 5 jul, 11:01
Logo
Afbeelding
Op stap met boswachters door het Kocherbos Muiderbergers blij dat het Kocherbos nu in handen is van Goois Natuurreservaat (GNR) Natuur en Milieu 5 jul, 09:00
Afbeelding
Ongeval op Brediusweg; auto komt tegen boom tot stilstand 112 4 jul, 19:43
Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:32
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief