Timo en Sander van Leeuwen in de spuiterij.
Timo en Sander van Leeuwen in de spuiterij. (Foto: Bob Awick)
De ondernemer vertelt...

Tevredenheid van de klanten staat centraal

  Bedrijven

NAARDEN - Sander en Timo van Leeuwen zijn sinds 2 januari de nieuwe eigenaars van ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw.

De broers werkten, samen met hun vader Bram, al vijftien jaar bij een ander schadeherstelbedrijf. "Daar hebben we het vak geleerd en via via hoorden we dat de broers De Zeeuw wilden stoppen. We zijn toen met z'n drieën rond de tafel gaan zitten, want we wilden graag een nieuwe uitdaging in ons werk en leven. Daarna zijn we met de mannen in gesprek gegaan en na een jaar konden we het bedrijf overnemen", legt Timo uit. Timo vertelt met trots dat hun droom is uitgekomen met het familiebedrijf.

Voorlopig verandert er weinig bij het allroundschadebedrijf en ook de naam blijft hetzelfde. "We hebben alle drie onze eigen afdeling. Ik werk op de technische afdeling en behandel alle merken en types personen- en bedrijfsauto's. Als de auto binnenkomt, bekijk ik de schade. Als het nodig is, haal ik de auto uit elkaar en bestel de onderdelen. Dan gaat de auto naar Sander. Hij is een gespecialiseerde autospuiter en werkt met de nieuwste technologieën. Daarna komt de auto weer bij mij terug, zet ik alles in elkaar en doe de eindcontrole. Onze vader zit bij de receptie, doet de intakegesprekken en maakt de calculaties. Hij is de schade-expert. Samen met het team leveren we hoge kwaliteit en bij ons bedrijf staat de tevredenheid van de klant centraal en we werken efficiënt."

"Als je een kleine deuk in bijvoorbeeld je bumper hebt of een kleine kras in de autodeur, dan doen we dat met een snelle reparatie tegen een betaalbare prijs. Van een kleine tot een grote schade is de doorlooptijd bij ons heel snel." Als extra service kun je gebruikmaken van een leenauto en er is ook een haal-en-brengservice.
"We werken ook op een milieubewuste manier: het spuiten van de auto's met water gedragen autolak en we gebruiken gerecyclede en gebruikte materialen."

Meer berichten