Dorien hoopt veel yogaliefhebbers te mogen inspireren.
Dorien hoopt veel yogaliefhebbers te mogen inspireren.
Advertorial

Heart to Heart Festival: verrassend en inspirerend

  Bedrijven

BUSSUM - Voor het derde jaar op rij vindt op zondag 1 september in Heart House aan de Huizerweg een groots opgezet festival plaats. Voor geïnteresseerden in yoga, massages, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid een dag om niet te missen.

De dag start om 9.30 uur met een openingsritueel door Dorien van Nieukerken, oprichter van Heart House en Heart to Heart Centrum. Daarna kan iedereen zijn of haar eigen programma samenstellen.

Goede indruk
Dorien vertelt dat de opzet van het festival zo gekozen is dat het echt diepgang geeft en een goed beeld van alles wat Heart to Heart te bieden heeft. En het festival is geschikt zowel voor de beginner als voor wie wat meer gevorderd is op het gebied van yoga of persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Divers aanbod
"Er zijn afgeronde en uitgebalanceerde lessen, maar ook masterclasses en lezingen. Het is ontzettend leuk om dit voor de derde keer te organiseren, we kijken er echt met het hele team naar uit."

Dit jaar is voor dezelfde formule gekozen als de voorgaande edities. Wel is het aanbod nog diverser. Zo zijn er miniclasses van sprekers, waaronder Tijn Touber en Juno Burger.

Pilaren
Het Heart to Heart Centrum kent vier pilaren: yoga, events, zaalverhuur en één-op-éénsessies, zoals massages. Deze vier onderdelen komen allemaal aan bod.

Kennismaken
Je kunt tijdens het festival kennismaken met diverse stijlen van yoga, zoals yin, restorative, yoga-nidra, TRE en mantra-zingen. Maar ook met een enneagram minimasterclass, oefeningen voor ademhaling en stressreductie en een cacao-ceremonie.

Danceparty
De dag wordt om 17.00 uur afgesloten met een Heart Beat danceparty, waar je apart kaartjes voor kunt kopen. "

Er zijn ieder uur workshops en lezingen, verdeeld over vier zalen", aldus Dorien. Verder zijn er ieder half uur behandelingen zoals bodywork, ayurvedische massage, accessbars en één-op-éénsessies zoals speedcoaching.

Diverse kraampjes
Het pand aan de Huizerweg nodigt echt uit om lekker doorheen te dwalen, zeker op een dag als deze. Er zijn, verspreid over het pand, kraampjes met onder meer gezonde voeding en yogakleding. De tuin is omgetoverd tot theetuin.

De dag geeft volgens Dorien een goede indruk waar Hear to Heart Centrum voor staat. "Voor mensen die geïnteresseerd zijn in yoga of enige vorm van bewustzijnsomwikkeling. Maar zeker ook voor trainers en coaches is het een mooie manier om kennis te maken met Heart House."

Informatie en tickets
Voor iedere deelnemer staat een goodiebag klaar. Meer informatie: www.hearttoheart.nl. Met de kortingscode KRANT kan online een ticket geboekt worden.

Meer berichten