Partnerbijdrage

Oorwerk heeft de nieuwste hoortechnieken in een stijlvol jasje

  Bedrijven

NAARDEN De technische ontwikkelingen staan niet stil en Oorwerk staat altijd vooraan met het aanbieden van optimale hooroplossingen met de nieuwste snufjes.

"Opvallende en onhandige hoortoestellen zijn niet meer van deze tijd", vertelt audicien Wildrik Dijkstra. "Tegenwoordig zijn de hoortoestellen stijlvol, slim en prettig in gebruik." Samen met zijn collega-audicien Ricardo Burgers en commercieel medewerkster Anne de Jong staat Wildrik in de vestiging in Naarden. "Het nieuwste hoortoestel zorgt voor het beste spraakverstaan in gezelschappen, een natuurlijk eigen klinkende stem en aanzienlijke vermindering in de luisterinspanning. Er is niet alleen de mogelijkheid tot het direct streamen van telefoongesprekken, muziek en televisie, maar de audicien kan het hoortoestel ook op afstand bijstellen. Het is van alle gemakken voorzien en werkt met een accu die genoeg energie heeft voor negentien uur gebruik. Met de draagbare oplader op zakformaat kunt u het hoortoestel maar liefst drie keer volledig opladen. Perfect voor een weekendje weg of een belangrijke zakenreis."

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd

Oorwerk staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en tijd voor de klant, advies op maat en beschikt over een ruim assortiment met daarin diverse merken hypermoderne hoortoestellen, maar ook hooroplossingen voor een kleinere beurs. "Een verminderd gehoor kan leiden tot een sociaal isolement. Wij zijn een luisterend oor voor iedereen. Bij ons kunt u terecht voor het best mogelijke maatwerk en een passende hooroplossing; in een huiselijke sfeer wordt u altijd door een vertrouwd en bekend gezicht geholpen."

Gratis hoortest

"Oorwerk heeft als missie mensen te helpen aan een beter gehoor zodat zij de verschillende nuances in geluid weer kunnen horen. Deze geluiden geven kleur aan het dagelijks leven en zorgen voor meer genot, verbondenheid met de samenleving en gevoel van veiligheid. De twinkeling terugvinden in iemands ogen is waar wij het voor doen. Weten hoe het staat met uw gehoor? Voor een gratis hoortest kunt u altijd een afspraak maken." Om mensen de nieuwste technieken te laten ervaren is team Naarden op zoek naar testpersonen. Als u reageert op de advertentie of via de site van Oorwerk (www.oorwerk.nl) dan komt u in aanmerking voor een korting. "Kom langs of neem contact op. Wij staan klaar met een kopje koffie voor deskundig advies over de mogelijkheden."

Oorwerk zit aan Lambertus Hortensiuslaan 12, Naarden, 035-6950612, en aan de Van Linschotenlaan 1, Hilversum, 035-6469472.

Meer berichten