Foto: Bob Awick

Feest: supermarkten Sherpa zelfstandig verder

  Bedrijven

NAARDEN - De drie supermarkten in Hilversum, Baarn en Naarden van zorgorganisatie Sherpa gaan komende maand zelfstandig verder. De supermarkten, voorheen Attent genaamd, heten vanaf dan Super Speciaal.

De naam zal veranderen, maar de service en het aanbod blijft van dezelfde kwaliteit, belooft de zorginstelling. "De drie supermarkten zijn echte buurtsupermarkten en vervullen een belangrijke rol in de samenleving." 

Naast dat het voor veel omwonenden een prettige lokale winkel is voor dagelijkse producten, zijn de supermarkten een dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking. Cliënten van Sherpa verkopen er brood, vullen de vakken, staan achter de kassa, helpen de klanten met het inpakken van de boodschappen en doen de bestellingen. 

De drie locaties in Baarn, Hilversum en Naarden zullen dit op donderdag 16 januari groots vieren met hun klanten. Zo zal de klant die de nieuwe naam heeft verzonnen tijdens een speciale prijsvraag als eerste mogen winkelen op de locatie in Hilversum: Minckelersstraat 43.

Zij ontvangt een boodschappenpakket ter waarde van 150 euro. Daarnaast zijn er gedurende de dag hapjes, drankjes en muziek. Ook heeft elke winkel speciale openingsaanbiedingen.

Meer berichten