Mitra La Grand in beautysalon La Mysore Cosmetics.
Mitra La Grand in beautysalon La Mysore Cosmetics. (Foto: © Bob Awick )
Advertorial

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen en producten bij La Mysore Cosmetics

  Bedrijven

BUSSUM La Mysore Cosmetics is een beautysalon met eigen huidverzorgingsproducten en behandelingen op maat zoals de unieke Orthomoleculaire & Epigenetische Skin Therapy Treatment.

Mitra La Grand, huidtherapeut en eigenaar van La Mysore Cosmetics, vertelt vol trots dat ze vorig jaar voor deze nieuwe en unieke behandeltechniek de Dutch Beauty Award heeft gewonnen. "Beauty en gezondheid hebben met elkaar te maken en daar wilde ik graag meer over weten. Ik heb de opleiding Orthomoleculair Natuurgeneeskunde gestudeerd en ben nu Epifysioloog in de huidtherapie. Tijdens het eerste gesprek neem ik een uitgebreide anamnese af waar ook het medicijngebruik wordt meegenomen. Ik bespreek de lichamelijke klachten, zoals blokkades van een of meerdere organen, of er last is van stress of je voldoende beweegt en het voedselpatroon want de juiste voeding en voedingssupplementen zijn belangrijk voor je huid."

Huid- of bodyscan

Na het gesprek kun je kiezen uit een een huid- of bodyscan. "Bij een huidscan kijk ik wat de tekortkomingen van binnenuit zijn. Met die informatie kan ik twee persoonlijke behandelplannen op maat maken. Een behandeling in combinatie met pure kruiden of met producten die samengesteld zijn met basisproducten die specifiek nodig zijn voor de tekortkomingen voor jouw huid zoals vitamines en mineralen. Nadat het product klaar is, wordt het met onze techniek in de huid gemasseerd zodat het van buiten en van binnenuit therapeutisch werkt om de huid te optimaliseren en te verbeteren. Ook kun je de producten mee naar huis nemen om de behandeling zelf voort te zetten. Ik ben gespecialiseerd in het maken van deze producten door mijn studies met de juiste wettelijke papieren. Het maken van deze producten is echt mijn passie. Daarom heb ik het Couture Skin Therapy concept ontwikkeld en ben ik in Nederland de enige therapeut die dit doet. Met deze gepersonaliseerde producten ga ik in april weer meedoen met de Dutch Beauty Award en hoop dat ik de award win." 

Eigen huidverzorgingslijn

Ook heeft Mitra haar eigen huidverzorgingslijn La Mysore. "Ik heb zelf het concept van de producten ontwikkeld op basis van honderd procent natuurlijke en biologische ingrediënten zoals de Perzische zuurbes die rijk is aan antioxidanten en vitamines, honing dat herstellend werkt en dadels die vitaminen A en B bevatten dat een gezonde antioxidant voor je huid is. Wat onze producten uniek maakt, is dat ze met elkaar te combineren zijn. De basislijn is de melkreiniger, dagcrème, concentraat en oogserum en door die te mengen, krijg je acht huidverzorgingsproducten. De producten worden in een laboratorium in Frankrijk geproduceerd. Met mijn merk La Mysore heb ik in 2015 de internationale award gewonnen voor Best Ecologisch Product."

Hamman en massagesalon

Maar La Mysore Cosmetics is meer dan een beautysalon. "Ik heb ook mijn parfumlijn Le Parfum en je kunt bij ons ook je eigen parfum creëren. Wil je komen ontspannen? Dan kun je gebruik maken van de privé Hammam met verschillende behandelingen of je laten masseren in de massagesalon."
La Mysore Cosmetics, Spiegelstraat 5, Bussum, 035-691 33 33. www.lamysorecosmetics.com.

Meer berichten