Laura Pater in haar boutique Both Ways.
Laura Pater in haar boutique Both Ways. (Foto: © Bob Awick )
De ondernemer vertelt...

Bijzondere damesmode bij Both Ways Boutique

  Bedrijven

Both Ways Boutique zit sinds december in de Vesting en is een winkel met mooie en betaalbare dameskleding.

Voor eigenaar Laura Pater is een droom uitgekomen. "Al tien jaar liep ik rond met de gedachte om een eigen boetiek te beginnen in een bijzondere stad als de Vesting. Mijn moeder woont hier en vertelde dat deze winkel te huur stond. Ik ben direct gaan kijken en de locatie was perfect. Vanaf 10 december zijn we open. In de etalage staat een vintage-Vespa-scooter met aangeklede paspop erop. Het is leuk om te horen van klanten dat dit echt een herkenningspunt is geworden."

Als je de boetiek binnenkomt, voel je je meteen thuis door de gezellige sfeer en uitstraling. "Ik wil iedereen kunnen helpen ongeacht leeftijd en portemonnee. Vandaar ook de naam Both Ways. In de winkel is altijd wel iets bijzonders te vinden op modegebied als knitwear, blouses, broeken en pakken van bekende merken als Transfer Fashion, Moost Wanted en LA Sisters. Moost Wanted is een merk met een bohemian uitstraling. De rokken, jurken, breisels en bralettes (bh’s) zijn gemaakt van mooie stoffen met bijzondere details en robuuste sieraden. Dit kledingmerk is echt mijn paradepaardje en is geschikt voor jong en oud." 

Laura vertelt dat LA Sisters ook voor de moderne vrouw is. "LA Sisters is een eigenwijs, gedurfd en stoer merk met items als faux leren joggingbroeken, jeans en blazers. Het Nederlandse merk Transfer Fashion is voor alle leeftijden, ready-to-wear, vernieuwend en makkelijk te stijlen. Naast de goede basics zijn er ook diverse prints en kleuren. 

Het aanbod in de winkel wisselt wekelijks en we zijn constant op zoek naar leuke en nieuwe merken. In de boetiek kun je ook terecht voor kaarsen, kaarten, riemen, tassen en diverse sieraden of een kopje koffie in de coffeecorner. Both Ways Boutique staat voor unieke, goede en betaalbare damesmode. Kom gezellig langs en laat je inspireren."

Both Ways Boutique, Markstraat 3b, Naarden. info@bothwaysbyus.nl. Meer informatie staat op Facebookpagina Both Ways.

Meer berichten