Advocaten Otto Planten, Erik Prillevitz en Friso Heybroek.
Advocaten Otto Planten, Erik Prillevitz en Friso Heybroek. Foto: © Bob Awick
De ondernemer vertelt...

Kwaliteit en service bij BELLIUS Advocaten

Bedrijven

BELLIUS Advocaten is gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht.

Advocaat Friso Heybroek legt uit dat BELLIUS Advocaten een boutique advocatenkantoor is op het gebied van ondernemings- en arbeidsrecht. "Boutique betekent dat wij als kantoor onze omvang bewust beperkt houden en ons volledig hebben gespecialiseerd in de twee rechtsgebieden. Wij doen dit om betere kwaliteit te kunnen leveren tegen een scherp tarief."

BELLIUS Advocaten bestaat uit drie advocaten: Otto Planten, Erik Prillevitz en Friso Heybroek. "Otto adviseert en procedeert voor zowel werkgevers als werknemers over alles dat met arbeidsrecht te maken heeft. Denk daarbij onder andere aan ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid, flexibele arbeid en concurrentiebedingen."

Erik en Friso adviseren en procederen over alle facetten van het ondernemingsrecht. "Dit zijn in feite alle juridische kwesties waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen, zoals het aangaan of beëindigen van commerciële contracten, overnames, het opzetten of ontvlechten van samenwerkingsverbanden, aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid of faillissementen."

"Onze kleinere setting staat garant voor service en persoonlijke aandacht. Door hierbij onze overheadkosten zo beperkt mogelijk te houden en een efficiënte, gerichte kantoorautomatisering houden wij de kosten laag. Hierdoor kunnen wij ook kleinere zaken aannemen."

Bij BELLIUS heeft de cliënt rechtstreeks contact met zijn advocaat. "Daar zit nooit een secretaresse of medewerker tussen. Iedere zaak, klein of groot, heeft onze onverdeelde aandacht."

BELLIUS Advocaten, Nieuwe Englaan 1, Bussum, 035-67 82 545, info@bellius.nl. Meer informatie staat op www.bellius.nl.

Uit de krant