Jacqueline Jongerius is fit20'er in hart en nieren.
Jacqueline Jongerius is fit20'er in hart en nieren. (Foto: Yvonne van Woudenberg)

Fit20 Bussum: gezond en fit in 20 minuten per week

  Bedrijven

BUSSUM Het lijkt te mooi om waar te zijn: fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Toch is het vanaf 1 juli mogelijk bij fit20 Bussum aan de Huizerweg 24.

"Studio fit20 Bussum heeft een bijzonder concept", vertelt eigenares Jacqueline Jongerius vol passie. "Je traint slechts 20 minuten per week. De gezondheidstraining is effectief door de slowmotionuitvoering van de oefeningen met hoogwaardige apparatuur en deskundige begeleiding. Dankzij de uitgekiende temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening kunnen klanten in hun normale kleding trainen zonder te transpireren. Douchen en omkleden is dus niet nodig." 

Betere conditie

Inmiddels zijn er al 150 fit20-vestigingen verspreid over negen landen. "Door het positieve effect van de wekelijkse slowmotiongezondheidstraining krijgen klanten een betere conditie en een sterker spierkorset. Je voelt je sterker, fitter en energieker. Alle gezondheidstrainingen vinden plaats onder persoonlijke begeleiding van speciaal opgeleide personal trainers en zijn altijd op afspraak." 

Persoonlijke begeleiding

Studio fit20 Bussum richt zich op mensen tussen de 18 en 90 jaar die weinig tijd hebben en wel graag fit en vitaal willen worden en blijven. "De wekelijkse herhalingen van de intensieve krachtoefeningen zijn dé basis voor een beter uithoudingsvermogen en kracht. De persoonlijke begeleiding ervaren onze klanten als prettig en noodzakelijk. Je kunt kiezen uit een training een-op-een of in duo."

Efficiënt en effectief

Jacqueline is zeven jaar geleden begonnen met trainen bij fit20. "Vanuit mijn professionele én mijn persoonlijke sportieve achtergrond wist ik niet beter dan dat ik drie keer per week één à twee uur training op een sportschool nodig had om gezond en fit te blijven. Maar op een gegeven moment paste dit niet meer in mijn agenda en wilde ik het ook niet meer. Naast mijn drukke sociale en zakelijke leven haal ik veel plezier en ontspanning uit wandelen over de vestingwallen en de Bussumse heide met mijn hond Cooper en het rijden op mijn paard Reseda. Maar voor een gezond en fit lijf is meer nodig. Een arts van mijn man vertelde me over ‘fit20, fit in 20 minuten per week’ en in je gewone kleding sporten. Te mooi om waar te zijn. Ook vanuit professionele nieuwsgierigheid ben ik het toch gaan proberen. Het was zó efficiënt en effectief dat ik al snel helemaal om was. Inmiddels ben ik fit20'er in hart en nieren en heb nu mijn eigen fit20-studio in Bussum. Met mijn drive om mensen te begeleiden op weg naar de betere versie van zichzelf, ben ik hier helemaal op mijn plek. Iedereen is welkom!"

Meer informatie staat op www.fit20bussum.nl.

Meer berichten