Archieffoto: Rien de Jager
Winactie

Speciaal voor de lezers: win kaarten voor Proef Pampus

  Cultureel

MUIDEN - Forteiland Pampus benut het lange hemelvaartweekend met de derde editie van het Proef Pampus-festival. Lezers van deze krant kunnen hiervoor vrijkaarten winnen.

Binnen en buiten wordt het genieten van livemuziek, foodstands, kindervermaak, luchtbuks schieten en een silent disco.

Hemelse ballonvaart
Middelpunt is en blijft het gigantische fort, waarin de nieuwe attractie 'Het geheime Wapen van Amsterdam' huist. Om dit te vieren maken alle bezoekers kans op het winnen van een hemelse ballonvaart voor twee personen.
'Proef Pampus brengt het beste van Pampus naar boven', aldus Anouschka Zanolla, verantwoordelijk voor de publieksprogrammering van Pampus. "Het is een prachtige samenwerking van Stichting Forteiland Pampus met Pampus Events en Pampus Horeca. Al onze kracht, kennis en enthousiasme zijn in dit festival gebundeld. Hierdoor spat Proef Pampus zowat uit elkaar van al het bijzonders dat te beleven en te proeven is."

Het wordt een festival voor jong en oud met een waterglijbaan, een schiettent en een silent disco. Verder komen er muzikanten optreden, staan er overal foodstands, leiden de gidsen bezoekers rond en zijn de belevingsroutes geopend.

Meedoen
Proef Pampus werkt met muntjes, maar er zijn geen extra entreekosten aan het festival verbonden. Tickets zijn te koop via de website of op de veerboot. Proef Pampus is van 30 mei t/m 2 juni elke dag tot 20.00 uur. Zanolla: "Ik mag twee keer vier vrijkaartjes weggeven, voor zaterdag of voor zondag. Na de eerste Proef Pampusdag, donderdagavond, maken we via Facebook bekend wie ze gewonnen heeft."

Meedoen? Stuur o.v.v. Proef Pampus Winactie een mailtje aan anouschka@pampus.nl. Kijk voor meer over dit festival op pampus.nl/proef.

Meer berichten