Afbeelding
Foto: Muziekvereniging Cresendo
video

Cresendo Muiden draagt steentje bij met kerstopnames

Cultureel

MUIDEN - Ieder jaar verzorgt Crescendo Muiden traditiegetrouw een Kerstconcert in de Grote Kerk in Muiden. Maar helaas is er in deze bijzondere tijd geen Kerstconcert.

Daarom brengen ze als vereniging de inwoners van Muiden en omstreken op een andere wijze een muzikale kerstgroet. Op vrijdag 11 december heeft het orkest in een versierde Pro Musica - het gebouw van de vereniging - opnames gemaakt van vier gezellige kerstnummers. Vanaf vandaag zijn deze te beluisteren en te bekijken op YouTube en de website van de vereniging.

Tijdens het luisteren van die nummers worden beelden getoond van muziekvereniging Crescendo door de jaren heen. Deze foto’s geven een blik op 125 jaar Crescendo, want volgend jaar wordt het jubileumjaar dat ze samen met Muiden en omstreken willen vieren. Met onder andere weer ‘echte’ concerten en een expositie, wanneer dit weer mogelijk is.

Crescendo hoopt dat ze met deze kerstopnames ook dit jaar toch een steentje bij kunnen dragen aan het kerstgevoel; juist in deze tijd wanneer het extra belangrijk is.


Uit de krant