Afbeelding
Foto: Woonkamerfestival

Woonkamerfestival 2021 zoekt artiesten en woonkamers

Cultureel

GOOISE MEREN - Op zondag 14 november vindt voor de derde keer het Woonkamerfestival in alle vier de kernen van Gooise Meren plaats. En je eigen woonkamer beschikbaar stellen voor een concert kan nog. 

Alle woonkamereigenaren in Gooise Meren mogen hun woonkamer beschikbaar stellen. Rijtjeshuizen, vrijstaande villa´s, maar ook appartementen en woongroepen. Iedereen mag meedoen. 

Alle genres

Ook artiesten kunnen zich aanmelden. Organisatoren Silvia Van Beusekom en Sylvia Van Stuijvenberg van stichting Gooise Culturele Evenementen zijn voornamelijk op zoek naar regionale (amateur-) artiesten. Alle genres mogen meedoen; klassiek, popmuziek, cabaret, dans, toneel tot poëzie. De artiest of act wordt gekoppeld aan een woonkamer en treedt drie keer een half uur op, op vaste tijden tussen 12.30 en 17.30 uur. Artiesten doen belangeloos mee, maar krijgen een mooie kans om zichzelf te promoten.

In Gooise Meren is het festival al eerder in 2017 en 2018 een groot succes geweest. Vanwege de coronapandemie is het festival uitgesteld, maar de organisatie is nu positief gestemd en gaat vol in de voorbereiding voor november. Het woonkamerfestival vindt plaats in woonkamers, maar bij mooi weer kunnen de tuindeuren natuurlijk open!

Route uitstippelen

De inwoners van Gooise Meren ontvangen een aantal weken voorafgaand aan het event een programmakrant waarin alle artiesten, tijden en adressen vermeld staan. Zo kunnen bezoekers vooraf hun route uitstippelen langs hun favoriete acts. De optredens zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Er is plaats voor maximaal 50 woonkamers/artiesten dus op tijd inschrijven is aan te raden.

Aanmelden kan via www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Huisartsen uit Gooise Meren strijdbaar op Malieveld Het is vijf voor twaalf voor huisartsen: ‘We willen nu meer tijd voor onze patiënten’ Zorg 5 jul, 15:00
Logo
Afbeelding
Toch gaat driekwart van ANWB-leden zeker op vakantie Nederlandse vakantieganger speelt in op huidige onzekerheden Algemeen 5 jul, 14:00
Afbeelding
Comeniusschool gaat ‘eco’ en wil ‘groene vlag’ behalen Algemeen 5 jul, 12:05
Afbeelding
Juliana Dalton behaalt zesde plaats op NK Algemeen 5 jul, 11:35
Afbeelding
HCAW blijft in spoor Amsterdam en Neptunus Sport 5 jul, 11:01
Logo
Afbeelding
Op stap met boswachters door het Kocherbos Muiderbergers blij dat het Kocherbos nu in handen is van Goois Natuurreservaat (GNR) Natuur en Milieu 5 jul, 09:00
Afbeelding
Ongeval op Brediusweg; auto komt tegen boom tot stilstand 112 4 jul, 19:43
Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:32
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief