Astrid Cattel treedt op met 'Echt'.
Astrid Cattel treedt op met 'Echt'. Foto: Podium deMess

Nog geen sintcadeautje in huis? Geef avondje ‘deMess’ cadeau!

Cultureel

NAARDEN - Een spannende week, voor jong en oud. Wat zal de Sint ons brengen? Als dat nog een grote puzzel is, komt hier de oplossing: geef kaartjes voor een avondje uit in Podium deMess.

Een greep: Nathalie Baartman komt op zaterdag 3 december (20.15 uur) ‘snakken’. “De week na Sinterklaas hebben we op donderdag het Astori Amsterdam met adembenemend mooie Argentijnse tango, nog meer cabaret en een sing-a-long voor de hele familie. Superleuke uitjes om cadeau te doen!”, laat een woordvoerder van het culturele podium in Naarden-Vesting weten.

Maar ook Astrid Cattel komt naar Naarden. Op vrijdag 9 december (20.15 uur) speelt zij ‘Echt’. Cattel is de vaste stand-in van Irene Moors bij het programma TV Kantine, maar nu stapt ze zelf het veld in. De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzikaal materiaal bijeengebracht in de voorstelling ‘Echt’. Ze wordt muzikaal begeleid door haar pianist.

En nog iets meer aandacht voor dit optreden: op zondag 11 december (11.00 uur) brengt zangeres Daphne Groot een ‘Kerst sing-a-long voor de hele familie’. Wat is er leuker dan keihard meezingen met kerstliedjes? Het maakt niet uit hoe oud je bent en hoeveel ervaring je hebt, als je maar van zingen houdt! 

Uit de krant