Zaterdagportret I Natalie Kapteijn

‘We moeten in toekomst creatief zijn met inkomsten en uitgaven’

za 6 aug, 06:00 · leestijd 9 minuten Mensen
Natalie Kaptein heeft haar handen vol aan de organisatie van het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest, maar ze heeft het er graag voor over.
Natalie Kaptein heeft haar handen vol aan de organisatie van het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest, maar ze heeft het er graag voor over. Foto: WeesperNieuws

Eindelijk is in het laatste weekend van augustus weer het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest in Weesp. Na twee jaar droogte, mag Weesp weer los. Natalie Kapteijn, de ‘regelneef’ binnen de organisatie, kijkt er reikhalzend naar uit hoewel er nog wel het nodige moet gebeuren. Een mooie aanleiding voor een portret.

Het bestuur van de Stichting Volksfeesten Weesp dat elk jaar het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest organiseert (de nieuwe officiële naam is te danken aan de nieuwe sponsor) bestaat uit een mannetje of acht, negen. Van hen doen de mees..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.