Foto Bob Awick
Foto Bob Awick
Lintjesregen

Koninklijke onderscheidingen: Muider en twee Muiderbergers krijgen een lintje

  Mensen

MUIDEN/MUIDERBERG - Een Muider en twee Muiderbergers hebben vandaag een koninklijke onderscheiding ontvangen als dank voor hun jarenlange belangeloze werk voor de gemeenschap. Het gaat om Marry Leenhoven, Leo Ruiter en Olga Troelstra-Bakker. 

De drie bewoners waren totaal verrast. Ze kregen het ereteken opgespeld door burgemeester Han ter Heegde. Daarvoor werden ze, samen met veel bekenden, met een smoes naar de Grote Kerk gelokt. Al met al kregen daar twaalf bewoners van Gooise Meren een lintje.

Marry Leenhoven (80)
Marry Leenhoven ontvangt haar Koninklijke onderscheiding voor haar jarenlange vrijwillige inzet voor de Muider Bridgeclub '88 en de Muider IJsclub Eendracht.

Leo Ruiter (63)
Leo Ruiter ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor vogelvereniging De Kwartel en de RK Parochie van Leven Water. 

Olga Troelstra-Bakker (78)
Olga Troelstra-Bakker werd gedecoreerd vanwege haar jarenlange werk voor de Kerk aan Zee, verzorgingshuis Florisberg, kamerorkest De Muziekkring en de Vereniging van oud-leden van dispuut GEMMA. Daarnaast werkt ze al jarenlang als mantelzorger. 

Meer berichten