Afbeelding
Foto: Vogelhospitaal Naarden

8.000ste patiënt komt binnen bij Vogelhospitaal Naarden

Natuur en Milieu

NAARDEN - Bij Vogelhospitaal Naarden is vandaag de 8.000ste patiënt binnengebracht. Het betreft een spreeuw die vastgezeten heeft in een schoorsteen. Zijn veren zaten onder het roet. Zodra het vogeltje weer schoon en aangesterkt is, wordt het losgelaten in de natuur.

“Vorig jaar hebben we in totaal 6.892 patiënten opgevangen, maar over dat aantal waren we afgelopen augustus al heen”, laat een woordvoerder op sociale media weten. “De teller zal natuurlijk nog verder oplopen dit jaar, maar dat is geen probleem want: wij staan klaar om de dieren op te vangen!”

De regio waar het Vogelhospitaal Naarden vogels van opvangt, is de laatste jaren in omvang toegenomen. Dit betekent dus meer vogels om op te knappen en dus ook meer werk en kosten. Wie wil een steentje bijdrage en de handen uit de mouwen steken bij de vogelopvang? Meld je aan als vrijwilliger! Klik hier voor meer info. Wil je liever een financieel bijdragen? Dat kan hier. “Alle kleine beetjes helpen.”

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:16
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:48
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief