Afbeelding
Foto: PR

Nachtopvang Vogelhospitaal Naarden ook vernield door drielingstorm

Natuur en Milieu

NAARDEN - De stormen Dudley, Eunice en Franklin zijn vernietigend geweest; in heel Nederland. De schade in Gooise Meren is enorm en de toch al verouderde nachtopvang van Vogelhospitaal Naarden is als gevolg van deze drielingstorm ook vernield.

“We waren al begonnen aan de constructie van de nieuwe nachtopvang, omdat de oude echt toe is aan vervanging, maar nu heeft de storm er nog een schepje bovenop gedaan. Veel deurtjes zijn er vanaf gevlogen en een deel van het dak is er af.” De vrijwilligers hopen na wat reparaties dat de nachtopvang toch nog even mee kan totdat het nieuwe gastenverblijf klaar is. “Voor nu dus hopelijk een beetje begrip voor de staat waarin de nachtopvang verkeert.”

De nachtopvang staat naast het toegangshek van het Vogelhospitaal. Daar kunnen de medewerkers van de Dierenambulance en particulieren zelf vogels plaatsen buiten de reguliere openingstijden. “Deze vogels zijn dan altijd als eerste aan de beurt zodra we weer opengaan.”

Wie het Vogelhospitaal Naarden aan de Burg. Jurriaan Visserlaan in Naarden een warm hart toedraagt, kan hier een donatie doen.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:16
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:48
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief