Afbeelding
Foto: Politie

Politie pakt drie personen op bij drugsactie

Politie

BUSSUM - “Mooie vangst met een mooi resultaat!” Zo noemt de jeugdagent van Gooise Meren de drugsactie in een pand in Bussum. Er werden in totaal drie personen aangehouden, waaronder de bewoonster. Zij wordt verdacht van handel in harddrugs.

De politie hield al langer drugsgebruikers en dealers in de gaten. “Uiteindelijk kwamen er twee voertuigen diverse keren langs het pand. Dat is natuurlijk interessant en zodoende werden de voertuigen door ons gevolgd”, vervolgt de jeugdagent. Een vrouw is aangehouden voor witwassen. In haar auto werd 21.000 euro contant geld aangetroffen.

Onderbroek

Het tweede voertuig werd door de collega’s in een andere gemeente staande gehouden. De bestuurder zette zijn voertuig tot stilstand en nam de benen. Na een korte achtervolging werd hij in de kraag gevat. “Er werd niets in de auto aangetroffen, maar met toestemming van een hoofdofficier van justitie werd er een onderzoek aan het lichaam ingesteld. Er werden vier ponypacks, vijftien bolletjes vermoedelijk heroïne, veertig bolletjes vermoedelijk cocaïne en iets minder dan 350 euro aangetroffen in de onderbroek van de man.” Hierop werd ook hij aangehouden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant