Schaakvereniging Muider Schaak Kring bestaat 65 jaar.
Schaakvereniging Muider Schaak Kring bestaat 65 jaar. Foto: Schaakvereniging Muider Schaak Kring

Muider Schaak Kring al 65 jaar actief op 64 velden

Sport

MUIDEN - Een bijzonder 65-jarig jubileum in deze periode voor de Muider Schaak Kring (MSK), die ondanks alle beperkingen niet stil staat. 

“65 jaar jong is onze schaakclub”, schrijft MSK op Facebook. “Dank aan allen die in die 65 jaren het halen van deze mijlpaal mogelijk hebben gemaakt. Dat is een felicitatie waard aan alle leden, oud-leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen. Het zijn bijzondere tijden waarin dit jubileum plaatsvindt waardoor we er nu minder aandacht aan kunnen besteden, maar dat halen we in zodra dit wel weer mogelijk is. We hebben nog even de tijd, we zijn immers nog een heel jaar jubilaris.”

Online schaaktoernooien

“Ideeën voor bijzondere schaakactiviteiten in het kader van dit jubileum zijn er genoeg. Online activiteiten waar onze (oud-) leden gebruik van kunnen maken, zoals schaaktoernooien voor jong en oud plus online trainingen door gespecialiseerde schaaktrainers. We houden zo contact met leden en oud-leden om in verbinding te blijven.” 

“Daarnaast zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet”, schrijft Lode Broekman van MSK. “Immers, schaken verbindt. MSK verbindt, jong en ‘oud’, zowel online en offline. MSK: al 65 jaar actief op 64 velden.”

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Mogelijk in 2023 terugkeer van Proeverij van Gooise koren Bonte mix van koren zingt voor groot publiek; hele gezellige drukte in Naarden-Vesting Cultureel 26 sep, 16:16
Afbeelding
Geweldig buurtfeest in Muidense wijk Noordwest Buurt & wijk 26 sep, 12:48
Afbeelding
Auto vanaf station Bussum-Zuid gestolen 112 26 sep, 12:03
Afbeelding
Wethouder Luijten en voorzitter BFC openen nieuw kunstgrasveld Sport 26 sep, 10:00
Logo
Afbeelding
Achterstallig loon is inzet Geschil tussen werkneemster en baas van Bos en Hei in Naarden; schikking tussen beide partijen blijft uit Algemeen 26 sep, 07:00
Afbeelding
Ondergrondse container opgeblazen met bom in Bussum foto’s 25 sep, 19:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Het ontstaan van Bussum Algemeen 25 sep, 10:55
Afbeelding
De Grote Clubactie 2022: 14 clubs doen mee in gemeente Gooise Meren Sport 25 sep, 07:59
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief