Afbeelding
Foto: PR

TPV De Hakkelaars biedt zomeruitdaging voor voetballers, hockeyers en jeugd

Sport

MUIDERBERG - Tennis- en Padelvereniging De Hakkelaars (TPV De Hakkelaars) biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om een zomerabonnement te nemen. 

Het gaat hier om een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers tennislessen volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Deze abonnementsvorm is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Voor hen is er in de week van 18 juli een zomerkamp, waarvoor ze zich kunnen inschrijven. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten bedragen 100 euro. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met TPV de Hakkelaars, e-mail secretariaat@hakkelaars.com.

Padel 

Voor een zomerpadelabonnement is het deze zomer nog net te vroeg. Twee padelbanen worden op dit moment aangelegd en volgens de planning kan er vanaf 1 september gespeeld worden. De leden van de club krijgen met hun tennislidmaatschap ook toegang tot de padelbanen. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven vanaf begin juli. Om kennis te maken met padel komt er een open dag, en worden er introductiecursussen georganiseerd. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Belevenissendag voor scholieren Vitusmavo foto’s 30 jun, 16:19
Afbeelding
336 scholieren op eerste school hockeytoernooi ‘Hockey voor India’ Sport 30 jun, 15:41
Logo
Afbeelding
Drie minderjarige verdachten zitten vast voor verder onderzoek Nettorama na overval gewoon open; ‘geschrokken, maar geen gewonden’ Politie 30 jun, 12:00
Afbeelding
Fotowedstrijd ‘Zomergevoel in Gooise Meren’ Algemeen 30 jun, 10:35
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 09:09
Afbeelding
Open dag Vogelhospitaal Naarden Natuur en Milieu 30 jun, 08:02
Logo
Afbeelding
Drie GDP-moties bij behandeling Jaarstukken 2021 Jelmer Kruijt kan bijna juichen; na drie jaar krijgt vlag-motie eindelijk steun Politiek 30 jun, 08:00
Afbeelding
Overval op Nettorama Bussum Politie 29 jun, 20:05
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief