Tweede editie Gooische 200 met start en finish op Landgoed Zonnestraal

‘Heroïsche tocht van 200 kilometer met alles wat gravelen te bieden heeft’

25 aug 2022, 12:35 · leestijd 3 minuten Sport
Gaston Merckelbagh: “Avontuur, beleving, uitdaging, afzien, genieten, verbondenheid en een knipoog naar de rijkdom in het Gooi staan centraal.”
Gaston Merckelbagh: “Avontuur, beleving, uitdaging, afzien, genieten, verbondenheid en een knipoog naar de rijkdom in het Gooi staan centraal.” Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

De eerste editie vorig jaar was een doorslaand succes en dus kon een tweede Gooische 200 niet uitblijven. Zaterdag 8 oktober is daarom opnieuw deze 200 kilometer lange toertocht voor gravelbikers; met start en finish op Landgoed Zonnestraal. 

Gaston Merckelbagh is de grote initiator van dit evenement. Hij omschrijft de Gooische 200 als ‘supergaaf event voor coole mensen die van avontuur en natuur houden’. Het idee ervoor ontstond eind 2020. Samen met goede vriend Björn van den Langenbe..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.