Afbeelding
Foto: PR
foto’s

TPV De Hakkelaars opent padelbanen; Spaans sfeertje en hoop gezelligheid

Sport

MUIDERBERG - Twee padelbanen bij TPV De Hakkelaars in Muiderberg zijn zaterdag feestelijk geopend. Na een toespraak van de voorzitter Annemiek van Duinen en van wethouder Alexander Luijten, knipte Nol Portengen - oudste lid van de club - het lint door bij de met ballonnen versierde ingang van twee gloednieuwe padelbanen. Daarna sloegen de wethouder en de voorzitter een balletje met de twee padeltrainers.

“We gaan er een mooi feest van maken want dit is voor ons een speciale dag”, sprak Van Duinen. “We hebben hier jaren naar uitgekeken. En dan is het nu eindelijk zo ver dat we kunnen openen.”

Stickers met logo

Een heel belangrijk moment was de zeer druk bezochte algemene ledenvergadering in mei vorig jaar. Voor de eerste keer online, waar de leden en masse hun steun uitspraken voor het padelplan van het bestuur. Dankzij de inzet van de padelcommissie, het bestuur en de mooie samenwerking met Padelfactory liggen er nu twee prachtige banen. De glazen wanden van de padelbanen zijn voorzien van mooie stickers met logo’s van de diverse sponsors. “Er zijn nog een paar plekjes open voor geïnteresseerde bedrijven.”

De Hakkelaars hadden flink uitgepakt om de opening van de padelbanen te vieren. Het tennispark was sfeervol versierd in Spaanse sferen met geel-rode vlaggetjes, een ballonnenboog en er waren sangria en lekkere hapjes. Het was gezellig druk op de tennisclub en er was dan ook genoeg te doen: een springkussen voor de jongste bezoekers, een minibraderie en een loterij met mooie prijzen. Na de toespraken kon iedereen zelf aan de slag in de gratis padelclinics, verzorgd door Tennisacademie Almere (TA) Muiderberg. De TA geeft alle lessen op TVP De Hakkelaars.

Demo

Het klapstuk van de dag was de demonstratiewedstrijd van oud-profvoetballers Frank de Boer en Orlando Trustfull tegen de trainers van de vereniging. Het was een spannende pot, voorzien van levendig commentaar door Marc Troostwijk van Padelfactory. Met zangeres Nadine en DJ BanDaana werd de middag gezellig afgesloten.

Tennis- en Padelvereniging De Hakkelaars ligt tussen Muiden en Muiderberg. Vanaf het terras kijk je uit over zeven all-weather tennisbanen met ledverlichting en de twee nieuwe padelbanen. De banen zijn het hele jaar bespeelbaar tot 23.00 uur. Met de nieuwe padelbanen kunnen leden onbeperkt tennissen en padellen, voor dezelfde prijs. De padelleraren verzorgen vier introductielessen voor leden om kennis te maken met deze populaire nieuwe sport. Na de introductielessen kunnen leden zich opgeven voor vervolglessen. De introductielessen zaten zo snel vol dat al extra lessen zijn ingepland. “We sluiten niet uit dat we in de toekomst meer padelbanen aanleggen”, aldus een trotse voorzitter.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Huisarts bereiken in Noord-Holland kost je gemiddeld twaalf minuten Zorg 2 dec, 14:30
Logo
Afbeelding
Afscheidsinterview Alexander Luijten ‘Ik ben positief en gerust; er komen hele goede nieuwe wethouders’ Politiek 2 dec, 14:30
Afbeelding
Dertien verenigingen uit Gooise Meren droegen bij aan dit succes Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: 12,8 miljoen. Algemeen 2 dec, 13:00
Afbeelding
Installatie nieuwe wethouders; college weer compleet Politiek 2 dec, 10:33
Afbeelding
Positieve reacties op woningbouwplan Emmalocaties Buurt & wijk 2 dec, 10:00
Afbeelding
Luc Runderkamp uit Muiderberg opnieuw in finale Ouderen Songfestival video 2 dec, 09:00
Logo
Afbeelding
Gratis voedingsinloopspreekuren ‘Vaak denkt men dat als ze regelmatig groenten en fruit eten dat ze dan gezond bezig zijn’ Zorg 2 dec, 08:00
Logo
Afbeelding
Herdenking burgermoord en brandstichting Burgemeester Han ter Heegde: ‘Het momentum om hierbij stil te staan is kort, maar krachtig’ Cultureel 1 dec, 15:33
Voorproefje Muidernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief