Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan.
Kinderen kunnen ook zélf vissen tijdens de ZomerVISkaravaan. Foto: Sander Boer

ZomerVISkaravaan bij viswater De Abri in Naarden

Algemeen

NAARDEN - Ben jij gek van sportvissen en niet ouder dan 14 jaar? In samenwerking met hengelsportvereniging Naarden-Bussum wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op dinsdag 27 juli aan viswater: De Abri aan de Kapitein G.A. Meijerweg 1 in Naarden. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het event duurt van 09.30 tot 14.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden; kinderen kunnen inlopen wanneer ze willen. De organisatie zorgt voor hengel, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar; lunchpakket zelf meenemen. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Inschrijven

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen kinderen zich ook inschrijven voor deelname. Meer informatie over de ZomerVISkaravaan krijgt u bij Alisha Hansma of George Hampsink van Sportvisserij Nederland (030-6058400). 

Uit de krant