De tijdelijke pop-upstore van Sinan Dogan op Havenstraat 37.
De tijdelijke pop-upstore van Sinan Dogan op Havenstraat 37. Foto: Bob Awick

Tijdelijke pop-upstore geopend

BUSSUM Zachte lederen jasjes en lamswollen truien: dat zijn de twee eyecatchers waarmee ondernemer Sinan Dogan en styliste Joshi de pop-upwinkel aan de Havenstraat 37 hebben gevuld.

De pop-upstore in de voormalige winkel van de ouders van Dogan gestart. Zijn ouders zijn met de 'De Gouden Schaar' alweer een tijdje geleden verhuisd naar nummer 31. Dogan en Joshi gaan er nu voor en zullen de komende twee maanden de pop-upstore runnen.

Designer jasjes

De jasjes zijn uniek in Bussum. Het betreft een ontwerp van Joshi zelf. Zij weet als mode-adviseuze als geen ander welke combinaties leuk staan. "De lederen jasjes zijn boterzacht en zowel voor mannen als vrouwen. Ze zijn van mijn eigen label en verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Het gaat om gelimiteerde partijen van designerjasjes. Ze zitten echt heerlijk," vertelt de enthousiaste Joshi. Daarnaast heeft ze hele lange, getailleerde lederen jassen tot aan de knie. "Prachtig en heel betaalbaar."

Ook de lamswollen truien zijn van goede kwaliteit. "Ze bestaan voor 80 procent uit lamswol, met 20 procent viscose. Daardoor blijven de truien mooi. De truien zijn unisex en in hele leuke kleuren verkrijgbaar: van zand en crème kleur tot zuurstokroze, paars en groen."

Tot slot zijn er nog wat andere kledingstukken in beperkte oplage verkrijgbaar. "Vooral vintage heb ik. En ook heel leuk zijn de mooie, simpele en gestroomlijnde jasjes in de maat xs."

Wie geïnteresseerd is, moet er snel bij zijn want op is op en de winkel is slechts twee maanden geopend. Iedere week arriveren er nieuwe items.