Afbeelding
Foto:

Sanne Hartveld

Eigenaresse Heartfelt, 33 jaar, woont in Bussum sinds dit jaar

Waar ben je druk mee?
"In oktober heb ik Cultuurcentrum Heartfelt geopend op de Vlietlaan 38. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat werk ik daar aan nieuwe concepten en verzorg ik workshops 'Wonen en werk' en danslessen."

Wat heb jij met dansen?
"Ik dans al zolang ik me kan herinneren. Het is voor mij een manier om mijn gevoel te uiten en dat wil ik mijn cursisten ook graag leren."

Een goed gesprek?
"Met Walt Disney Studios of Pixar. Ik zou heel graag een animatiefilm met ze willen maken over twee geliefden. Laatst had iemand van Pixar op mijn LinkedIn gekeken en ik werd helemaal wild enthousiast... maar ja, nog even door dromen!"

Wat zou je doen met 100 euro?
"Uit eten gaan. "

En met een miljoen?
"De Vlietlaan 1 tot een volwaardig cultuurcentrum omtoveren. En voor mijzelf en mijn man een klein vrijstaand huisje kopen."

Met wie wil jij een dansje doen?
"Met iedereen eigenlijk. Door even contact te maken met een ander kan je dag meteen goed zijn."

Welk boek ligt er op je nachtkastje?
"'Innerlijke kracht' van Robert Hartzema. Een boek waardoor je door een innerlijk proces gaat met allemaal inzichten en spiegelingen."

Welk lokaal nieuws houdt je bezig?
"Ik probeer momenteel alles over Bussum te leren, dus lees ik graag deze krant."

Een dag de burgemeester?
"Dan zet ik mij in voor meer kleur in de straat en kunstexpressie. Mensen willen gehoord worden en hun gevoel uiten. Ook zou ik graag werklozen aan werk helpen dat ze echt leuk vinden, niet wat ze verplicht moeten doen."