Sterk weekend voor Gooische

BUSSUM Een goed weekend voor Gooische. Zowel het eerste heren- als het eerste damesteam was afgelopen weekend te sterk voor hun tegenstanders.

De hockeysters van Gooische wonnen afgelopen weekend zonder problemen met 5-2 van GCHC. De Bussumse vrouwen kwamen tot een 5-0 voorsprong voordat de Groningse tegenstander wat terug kon doen.
De hockeyheren speelde tegen Cartouche, de nummer twee van het klassement. De Bussumers toonden veel vechtlust en konden na de rust afstand nemen. Dat gebeurde wel nadat ze eerst op een achterstand kwamen. Gooische kwam snel weer op gelijke hoogte door een door Thomas van Wieringen benutte strafcorner. Na een klein kwartier volgden de 1-2 en de 2-2 door Thiemo Zeeman. De slotfase was erg spannend. Cartouche drong aan, maar Gooische won dankzij de treffer van Frank van der Hulst.

Gelijkspel voor voetballers BFC

BUSSUM Te veel foutjes en gehaast spel hebben ervoor gezorgd dat BFC afgelopen weekend slechts een punt heeft overgehouden aan het duel tegen JOS/Watergraafsmeer. Score:1-1.

BFC was een stuk sterker dan JOS/Watergraafsmeer, maar kwam door foutjes amper tot kansen. JOS/Watergraafsmeer zakte ver terug en loerde vooral op de counter. Na een krap half uur kwam BFC toch op voorsprong, na een van de weinige goede aanvallen. Maurits Knoop kon scoren. Vlak voor rust werd het 1-1. Na de rust kwamen er nog amper kansen en moesten de twee teams genoegen nemen met een punt.

SDO wint van RKHVV

BUSSUM Zonder problemen heeft SDO afgelopen weekend gewonnen van RKHVV. De Bussumse hoofdklasser was vooral na rust een maatje te groot en won met 1-3.

Voor rust viel er nauwelijks wat te beleven. Na de rust trok SDO meer ten aanval. De Bussumse goalgetter Maikel van Latum kon de score openen. Van der Velden, verreweg de uitblinker bij SDO, zorgde zelf voor de tweede goal na een corner van Dailey Groenewegen en tekende op het laatste moment ook nog voor de derde Bussumse goal.