De opvallende tramhalte.
De opvallende tramhalte. Foto: SABMedia

SABMedia verzorgt ludieke campagne

NAARDEN SABMedia heeft de eer gehad om een campagne te verzorgen voor Google. Het resultaat is een bijzondere buitenreclame op een tramhalte aan de Weteringschans in Amsterdam.

Niels Rehe, oprichter van SABMedia, vertelt dat het een hele bijzondere opdracht betrof. "Hoe zorgt Google zelf voor betere vindbaarheid? Deze vraag leidde uiteindelijk naar ons bedrijf hier op de Rubberstraat. Dit was een fantastisch project om aan mee te werken; het laat zien dat lokale marketing voor elk bedrijf belangrijk is, of je nu een multinational bent of een zelfstandige ondernemer. Samen met onze partners, zoals in dit geval Bureau voor Reuring en JCDecaux, kunnen wij iedereen helpen goed vindbaar te zijn."
Rehe vertelt meer over het project. "Google biedt ondernemers gratis onlinecoaching aan in de Digitale Werkplaats. Ze verzorgen daar workshops over onderwerpen als het vergroten van je onlinevindbaarheid en social media. Deze pop-upstores verplaatsen steeds. Bureau voor Reuring verzorgde het concept, de venue, aankleding, pers en meer. En wij verzorgden de buitenreclame. De tramhalte is verbouwd en heeft een 3D-signing op het dak met een pijl richting de werkplaats. Daarnaast zet Google een abri-campagne in en rijdt er een bestickerde tram rond."